28 серпня, 13:55

Люди ВОЛІ підтримали юних футболістів ФК «Калуш»

Нову форму одягли юнаки ФК «Калуш» на відповідальній грі з ФК «Ніка - Івано-Франківськ». Напередодні гри люди ВОЛІ Михайло Якимчук та Петро Нагловський подарували юніорам команди «Калуш» два комплекти форми та  футбольний інвентар.

ФК «Калуш» виступає у чемпіонаті області з футболу. Сьогодні юнаки посідають сьоме місце у турнірній таблиці. Хлопці запевняють, до завершення сезону хочуть здобути першість.

«У нас є усі шанси на перемогу. Сьогодні ми наполегливо працюємо над цим. Головне – впевненість кожного гравця, якщо ми справді віритимемо в перемогу, ми будемо першими» , - говорить капітан команди Артур Романів.

Михайло Якимчук переконаний, що сьогодні необхідно допомагати молодим спортсменам. 

« Підтримка талановитої молоді сьогодні неабияк потрібна, адже від цього залежить майбутнє нашої держави. Ми віримо у перемогу наших хлопців і готові їм всіляко допомагати», - відзначив Михайло Якимчук.

Нову форму хлопці отримали перед важливим матчем з Івано-Франківською командою НІКА. Хлопці говорять, зовнішній вигляд також має неабияке значення у футболі.

«Формою задоволені всі, зразу появилася посмішка на обличчях. Відколи я граю у команді форма не оновлювалась. У минулому році нову форму отримали тільки гравці старшої команди, а ми перебивалися тим, що мали. Зовнішній вигляд команди має також неабияке значення, адже це додає впевненості команді», - розповідає півзахисник команди Олег Кобрин.

Петро Нагловський, палкий вболівальник футболу, за грою калушан спостерігає щотижня. «Я сам спортсмен і знаю наскільки важлива підтримка у спорті. Через брак фінансування спортивний інвентар, сьогодні, на превеликий жаль оновлюється рідко. Тому ми без вагань вирішили допомогти команді», - зауважив Петро Нагловський.

Поділитися новиною:
Поділитися