2 вересня, 17:11

ВОЛЯ веде на вибори понад 1000 кандидатів у ради Прикарпаття

«Ми чітко розуміємо: зміна облич відбулася, але система не змінилася. Сьогодні немає результату, на який ми можемо опертися і сказати, що рухаємось у правильному напрямку" - про це заявив народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко під час зустрічі майбутніх кандидатів в депутати обласної й місцевих рад від партії «ВОЛЯ», що відбулася в Шешорах.

Нардеп наголосив, що саме цього року люди ВОЛІ мають можливість показати своє бачення розвитку України й, зокрема, Прикарпаття, отримати повагу від людей та повноту народної влади.

«Буде важко працювати всім, адже змінювати систему непросто. Влада – це не відсиджування в тепленькому місці, а, насамперед, – величезна праця і відповідальність. Впевнений, у «ВОЛІ» формується ядро людей, які готові працювати для розвитку області. Якщо об’єднаємо увесь наш потенціал і ВОЛЮ до реальних змін, то економічний ефект відчують всі: у місті й в селищі», – надихнув присутніх Дерев’янко.

Член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала представила команду активу партії «ВОЛЯ», які йтимуть здобувати довіру мешканців Прикарпаття.

«Ми сформували команду на Прикарпатті з понад 1 000 людей, які балотуватимуться в сільські, селищні, міські, районні та обласну раду. Ми маємо переможних кандидатів в мери найбільших міст Прикарпаття. Це команда романтиків та ідеалістів, які мають непохитну віру в те, що Україна зміниться, але й одночасно першокласних фахівців, які мають ВОЛЮ почати ці зміни з Прикарпаття. В нашій команді немає тих, хто вже був у владі, немає ні колишніх регіоналів, ні комуністів, ні КГБшників, немає політичних пристосуванців. Порядні люди дуже рідко погоджуються йти в політику. З деякими людьми ми говорили по 8-10 разів, поки переконали їх йти в політику. Мені зараз дуже радісно від того, що вдалося сформувати команду людей «ВОЛІ» і з великою вірою в серці ми йдемо до перемоги» - Ольга Галабала.

Обласні активісти партії висловили бачення змін у державі і пояснили своє бажання йти на вибори саме від партії «ВОЛЯ».

Член партії «ВОЛЯ» з Рогатина Микола Басараб зазначив, що, працюючи заступником голови Рогатинської РДА, бачив усі механізми, за допомогою яких влада обдурювала людей та з болем спостерігав зневагу до населення, і навіть пробував самостійно боротися з мерією Рогатина, яка систематично розкрадала кошти.

"Кричуща історія відбулась з виділенням 609 тис. грн на реконструкцію спортивного майданчика в місті. В результаті показано акти виконаних робіт на суму 400 тис. грн, а по факту було завезено й розрівняно лише дві машини щебеню. Коли підняв цю ситуацію наверх, почалися погрози. Самому боротися важко, тому йду на вибори в команді однодумців. В партії «ВОЛЯ» побачив тих людей, які готові стати на спротив діючій системи», – зазначив Басараб.

Схожу позицію має й косівський активіст, талановитий молодий хірург Олег Атаманюк. «Сьогодні я ще раз переконався, що команда «ВОЛІ» – конструктивна й гідна команда, в складі якої ідеї ставатимуть цілями з результатом реальних змін», - підкреслив він.

Впродовж двох днів команда «ВОЛІ» напрацьовувала план проведення змін в області, визначали основні проблеми кожного району, запланували подальшу роботу та проаналізувала отримані результати.

Поділитися новиною:
Поділитися