9 вересня, 09:18

Дерев'янко в Рогатині представив місцеву команду "ВОЛІ"

Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко на прес-конференції в Рогатині представив команду своїх однодумців, які балотуватимуться під час виборів до органів місцевої влади всіх рівнів.
Про це повідомила прес-служба народного депутата.

"Це авторитетні люди, які сьогодні захищають нас в АТО, це підприємці, це небайдужі громадські активісти, які прийняли рішення іти в політику і змінювати Рогатинщину, змінювати Прикарпаття", - заявив Дерев'янко.

Він зазначив, що "ВОЛЯ" висуває в органи місцевої влади на Рогатинщині добровольця, який наразі перебуває в зоні АТО, Василя Попадюка. "Це людина, яка в червні 2014 року добровольцем пішла захищати Батьківщину, а в серпні 2014 року уже була прийнята на службу в батальйон патрульної міліції особливого призначення МВС України. Цей командир роти із червня минулого року до сьогодні перебуває в зоні АТО", - зазначив нардеп.

Також, за його словами, до команди "ВОЛІ" увійшли приватний підприємець Богдан Хлівінський , заступник голови Рогатинської районної державної адміністрації Микола Басараб та начальник штабу і журналіст Галина Богун.

"Це ті люди, з якими ми будемо іти разом, за яких мені точно не буде соромно, що ми в одній команді. Це гідна команда, одна з найгідніших команд, які сьогодні будуть висуватися у всі органи місцевої влади на всі рівні", - підкреслив Юрій Дерев'янко.

"Зміни в Україні почнуться саме з Прикарпаття", - спрогнозував народний обранець.

В свою чергу Микола Басараб зазначив, що буде продовжувати боротися з корупцією разом з членами партії "ВОЛЯ".

"Не повинна одна людина вирішувати долю міста. Ми боролися за нові обличчя у владі, у політиці. Але ми маємо ті самі кадри, тільки під іншими прапорами. Так не повинно бути", - сказав Басараб.

"Всім відомо, що в Рогатині будується спортивний майданчик, проте до сих пір на місці, де він мав бути, є тільки купа щебеню. Звертаючись до міської влади, я отримую спротив і погрози", - розповів він.

Також він навів як приклад стан доріг у Рогатині. "Влада ставить нові бордюри, бруківку, списує на це кошти, знаючи, що за місяць буде проводитись ремонт державної дороги і це все буде зруйновано і зроблено по-новому. Так не повинно бути", - обурився Басараб.

"З людьми ВОЛІ, із такою могутньою командою, я впевнений в тому, що зміни будуть. Хочу побажати людям нашим втратити страх. Політики – це тільки посада, це тимчасово. Треба завжди залишатися людьми", - підсумував Басараб.

Поділитися новиною:
Поділитися