10 вересня, 11:17

Дерев'янко вимагає якнайшвидше відремонтувати дорогу в Ворохті

Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко звернувся до начальника Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василя Буджака з вимогою сприяти якнайшвидшому проведенню ремонту дороги в селищі Ворохта Яремчанської міської ради Івано-Франківської області.

Про це повідомила прес-служба народного депутата.

Дерев'янко повідомив, що мешканці Ворохти скаржаться йому на незадовільний стан дорожнього покриття в селищі.
"Із засобів масової інформації мені стало відомо про те, що переможцем тендеру на проведення поточного ремонту автомобільної дороги Р-24 Тарарів – Кам'янець-Подільський стало ТОВ "Шляхобуд-ЛІМ", - зазначив нардеп.

Він підкреслив, що оголошення переможця тендеру відбулось 17 серпня, однак ремонтні роботи досі не почались.

"На проведення ремонту вищезазначеної ділянки дороги необхідно витратити 3-4 місяці, а зважаючи на погодні умови, які характерні для цього регіону, такі роботи повинні бути завершені до середини жовтня", - сказав парламентар.

"Бездіяльність у вирішенні вищезазначеного питання свідчить про саботування, що в свою чергу призведе до того, що роботи не будуть виконані за сприятливих погодних умов", - додав політик.

Саме тому Дерев'янко просить вжити заходів щодо якнайшвидшого проведення ремонтних робіт ділянки дороги Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський, що проходить через селище Ворохта.

Нагадаємо, народні депутати від Прикарпаття домоглися виділення на капітальний ремонт доріг в регіоні 425 млн. гривень. Близько 100 млн. гривень буде виділено на ремонт доріг державного і місцевого значення за рахунок фонду регіонального розвитку. З місцевих бюджетів на ремонт у якості співфінансування має піти ще 60 млн. грн. На поточний ремонт та обслуговування з Держбюджету у 2015 році уже додатково виділено 80 млн. грн.

Таким чином, на дороги Прикарпаття має бути спрямовано близько 665 млн. грн.

Поділитися новиною:
Поділитися