13 вересня, 21:14

Активісти «ВОЛІ» зібрали більше 3000 літрів сміття на території біля Івано-Франківського міського озера


Активісти політичної партії «ВОЛЯ» в Івано-Франківську спільно з небайдужими жителями міста вийшли на толоку та прибрали територію біля міського озера.

Нагадаємо, в четвер активісти партії «ВОЛЯ» демонтували будівельний паркан довкола зеленої зони. Сьогодні тут зібрали понад 3000 літрів побутового сміття та велике будівельне сміття. Після прибирання території активісти «ВОЛІ» ініціюватимуть її облагородження для того, щоб місце біля міського озера перетворилося у справді відпочинкову зону.

«Ми дякуємо усім івано-франківцям, які долучилися до толоки. Ми послідовні у своїй позиції. Якщо ми раніше демонтували паркан, а сьогодні прибрали цю територію, то надалі ми займемося влаштуванням благоустрою і перетворенням цієї території на справжню відпочинкову зону. Вірю, що мешканці Івано-Франківська нас в цьому підтримають і долучаться її облаштування», - говорить координатор Івано-Франківської міської організації партії «ВОЛЯ» Володимир Кушніренко.

Загалом в акції взяло участь більше 10 людей. Це і активісти партії «ВОЛЯ», і жителі сусідніх будинків. «Я долучився до цієї акції тому, що хочу бачити Івано-Франківськ чистим містом. Я хочу насолоджуватися цими пейзажами, чистотою повітря і екосистемою цього місця», - відзначає учасник акції Антон Шелест.

Нагадаємо, 10 вересня, активісти «ВОЛІ» разом з небайдужими мешканцями обласного центру розібрали паркан навколо міського озера, щоб повернути  зелену зону іванофранківцям. Ще у березні  цього року люди виступили категорично проти забудови міського озера. Через постійний тиск громадськості, минулого тижня забудовник, який мав намір забудувати  цю ділянку, заявив про призупинення будь-яких робіт на території зеленої зони.
Поділитися новиною:
Поділитися