14 вересня, 16:52

«ВОЛЯ​» вимага​є​ негайно люструвати новопризначеного директора​ ​Франківської​ ​​пошти​

У ​п​арті​ї «ВОЛЯ» обурені призначенням на посаду Івано-Франківської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Володимира Фалдини - особи, яка обіймала керівні посади за часів Януковича.

​У партії заявили, що Фалдина занесен​ий​ у реєстр осіб, на яких розповсюджується заборона обіймати державні посади протягом 10 років, відповідно до критеріїв Закону «Про очищення влади». 

Так, Володимир Фалдина за часів Януковича обіймав керівні посади у податковій. Зокрема, протягом лютого 2012 року - червня 2013 року був  заступник голови ДПС в Івано-Франківській області, а з червня 2013 року — першим заступником начальника ГУ Міндоходів в області.

«Ми спостерігаємо реванш регіоналів та корупціонерів на Прикарпатті. Цей чоловік не відповідає критеріям закону про люстацію. Тому партія «ВОЛЯ» звертається до Міністерства юстиції та дирекції Укрпошти» негайно провести публічну люстраційну перевірку Володимира  Фалдини», - відзначає член Ради партії «ВОЛЯ»,​майбутній ​кандидат у депутати обласної ради Ольга Галабала.

​Нагадаємо, Володимира ​Фалдину представили колективу Івано-Франківської дирекції УДППЗ "Укрпошта" минулого тижня. До цього часу він  працював у Києві директором з безпеки УДППЗ "Укрпошта"​.​ 

​Зазначимо, партія «ВОЛЯ» раніше попереджала про загрозу призначення Мирона Матейка керівником департаменту охорони здоров’я, на якого мешканці Галицького району написали найбільше люстраційних скарг. Крім того,  керівники двох найбільш корумпованих відомств в області - Держкомзему і Держлісгоспу - залишаються незмінними з часів Януковича.

Поділитися новиною:
Поділитися