22 вересня, 23:23

Юрій Дерев’янко представив команду «ВОЛІ» на Надвірнянщині

Народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко представив майбутніх кандидатів до обласної, місцевої та районної рад у Надвірній та презентував програму розвитку Прикарпаття.

Ці люди, за словами нардепа, здебільшого ніколи раніше не були в політиці, серед них професіонали своїх справ – журналіст Тетяна Пришляк, фахові юристи Ольга Федишина та Ольга Ганиш, кандидат медичних наук Василь Іваночко, успішний підприємець Володимир Монастирецький та багато інших.

Вони за покликом серця вийшли на Майдан і сьогодні не можуть залишатись осторонь політичних процесів в країні. Народний депутат переконаний, що ці люди можуть змінити Прикарпаття, і він готовий взяти на себе відповідальність за їхні дії.

«Я особисто готовий взяти відповідальність за кожного члена команди «ВОЛІ». Мені не буде соромно за цих людей, за кожен їх крок та дію, тому що вони відстоюватимуть цінностоті, заради яких ми вийшли на Майдан» - заявив Дерев’янко.

Політик зазначив, що для того, аби швидко та ефективно розвивати район, місто та область, потрібно мати чітку вертикаль співпраці між депутатами усіх гілок влади. І така співпраця у "ВОЛІ" є. "Саме вона допомогла отримати фінансування на ремонт доріг, спорудження у Надвірній каналізації, оновити чимало важливих для життя міста об'єктів", - заявив депутат. 

Команда ВОЛІ йде на вибори, щоб захищати інтереси громади Надвірнянщини, приймати ефективні рішення та нести відповідальність за свої дії. 

«Ми живемо в унікальний час, час необхідності заламати систему та провести реформи. Мій край потребує змін, прагне оновлення та руху вперед, і Надвірна повинна стати активним учасником цього процесу. – зазначив майбутній кандидат на міського голову Надвірної Володимир Монастирецький. Першочерговими змінами в Надвірній бачу впровадження системи електронного врядування, яка дозволить отримати відкритий доступ до реєстру землі, комунальної власності, проектів рішень сесій міської ради. Чисті вулиці, дитячі спортивні майданчики, якісні дороги – такою є наша стратегія розвитку Надвірнянщини».

Пріоритетними завданнями волівці визначили також боротьбу з корупцією, деолігархізацію та перезавантаження судової і правоохоронної системи.

«Зараз в країні керує олігархічно-злодійська банда, з якою потрбіно боротись. Щоб протистояти брехні, злодійству та несправедливості нам необхідно об’єднуватись і спільними зусиллями починати зміни на місці,у Надвірній» - наголосив кандидат у депутати районної ради Богдан Бойчук.

Люди ВОЛІ вважають, що місцеве самоврядування та самодостатня громада повинні стати основою сильного європейського краю Прикарпаття.

«Я простий надвірнянський хлопець, і я цим пишаюсь. Надвірна – місто, дороге моїй душі та моєму серцю і я хочу щоб мої земляки жили в достатку та радості. Я усвідомлюю, що на наші плечі лягає велика відповідальність, але люди ВОЛІ – це команда чесних людей та сильних особистостей, яким під силу відповідати за свої дії і змінювати Прикарпаття» - акцентував кандидат у депутати районної та міської ради Олег Ружило.

Команда ВОЛІ на Надвірнянщині  - це люди, готові відстоювати та захищати права громад та не допускати хабарництва та здирництва. Вони запрошують охочих приєднуватись до команди, щоб разом змінювати край – розвивати інфраструктуру,сприяти розвитку малого та середнього бізнесу, створювати робочі місця, підвищувати соціальні стандарти.

Поділитися новиною:
Поділитися