29 вересня, 15:01

Юрій Дерев’янко представив кандидатів на вибори громадам села Пнів та Гвізд

Народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко представив громадам сіл Гвізд та Пнів Надвірнянського району активістів «ВОЛІ», майбутніх кандидатів на вибори до рад всіх рівнів. Місцевому населенню розповіли про створення, розвиток та особливості функціонування партії, про команду «ВОЛІ», її досягнення та подальші плани.

«Партія «ВОЛЯ» створена за європейським та американськом зразком, у нас немає вождя, а є сильна і цілеспрямована команда. Вона об’єднала людей які хочуть боротись за Україну європейську, незалежну та сильну. «ВОЛЯ» не фінансується олігархами, вона діє лише в інтересах громади. Об’єднавши зусилля як молодих так і вже досвідчених людей, партія «ВОЛЯ» зможе створити альтернативу сучасним політичним силам » - розпочав Юрій Дерев’янко.

Нардеп представив громаді села Пнів майбутнього кандидата в депутати обласної ради Ольгу Ганиш, кандидата та посаду сільського голови Андрія Гунду та кандидатів в депутати Пнівської сільради.

Фаховий юрист, людина віддана своїй справі та патріот своєї країни Ольга Ганиш балотуватиметься до обласної ради від округу, який охоплює села Пнів, Пасічна, Зелене, Максимець, Бистриця, Черха Надвірнянського району. Вона добре знає права простих людей, та йде на вибори щоб їх відстоювати та захищати.

«Я неодноразово спостерігала за тим як державні органи, замість того щоб захищати права та інтереси громад, навпаки, їх порушували, бо люди відмовлялись дати хабар. Така несправедливість спонукала мене йти в політику і змінювати цю систему. – поділилась Ганиш. - Мені відомі проблеми місцевого населення – рекультивація старого полігону, ремонт об’їзної дороги, продовження газифікації села Білозориного, добудова дитячого садка та інші. Ми вивчали ці проблеми та знаємо як їх вирішити».

На сільського голову Пньова балотуватиметься молода людина, досвідчений юрист, викладач Прикарпатського університету ім. В.Стефаника Андрій Гунда. Він переконаний, що сільська влада повинна враховувати думку кожного жителя села. Він також представив людей ВОЛІ, які балотуватимуться до сільської ради від кожної вулиці села Пнів. 

«Я, як житель Пньова, добре знаю проблеми, які турбують мешканців. В рідному селі я знайшов команду однодумців, спільними зусиллями ми вивчали ці проблеми, аналізували їх та знайшли ймовірні шляхи вирішення. Разом з цими людьми ми в першу чергу будем захищати інтереси громади» - запевнив Гунда.

Громаді села Гвізд, Юрій Дерев’янко представив кандидата в депутати обласної ради Романа Вірстюка. Він уже отримав управлінський досвід будучи депутатом районної ради та допоміг вирішити важлививі для громади питання  - проведення світла, комунікації, ремонту дороги. У нього є амбіції продовжувати цю діяльність вже на рівні обласної ради.

«Я добре знаю обов’язок депутата – діяти в інтересах громади, та враховувати потреби кожного мешканця села. Щодня до мене звертаються люди з проханням вирішити проблеми з дорогами, лікарнями, школами і я намагаюсь допомогти кожному. Проблеми мешканців села стають моїми проблемами і я хочу їх вирішувати на обласному рівні» - зазначив Вірстюк.

Директор ЗОШ I-III ст. села Гвізд, кандидат в депутати районної ради Віктор Муляр також має досвід управлінця, він зумів вирішити проблему з газофікацією школи. Переконаний, що депутатство дає реальну змогу впливати на владу та діяти. Вважає, що партія «ВОЛЯ» - це дієва політична сила, за підтримки якої можна буде вирішити проблеми села.

«Партія «ВОЛЯ» виникла на місці, на рідному Прикарпатті. Можна бачити, що люди ВОЛІ справді щось роблять, вони постійно зустрічаються з громадами різних сіл, щоб вислухати потреби та проблеми кожного. Я впевнений, що мій досвід та дієвість команди ВОЛІ зможуть покращити життя простих людей» - наголосив Муляр. 

Люди ВОЛІ переконані, щоб побудувати сильну країну, потрібно створити сильну громаду – надати їй необхідні повноваження, землю та можливість на власний розсуд розпоряджатися коштами. Вони регулярно проводять зустрічі з громадами різних сіл області, цікавляться їх проблемами, та намагються їх вирішити. На Прикарпатті «ВОЛЯ» висуває понад 1000 кандидатів до рад усіх рівнів, щоб мати змогу приймати ефективні рішення та нести відповідальність за свої дії. 

Поділитися новиною:
Поділитися