1 жовтня, 12:02

"ВОЛЯ" готова очолити процес зламу системи, який розпочнеться з Прикарпаття, – Тетяна Пришляк. ВІДЕО

Партія "ВОЛЯ" вже має чіткий покроковий план дій, який планує втілити на Прикарпатті, і який дозволить суттєво покращити життя та добробут всіх мешканців регіону.

Про це заявила кандидат в Івано-Франківську обласну раду від партії "ВОЛЯ" Тетяна Пришляк.

"Ми заявляємо, що ми дійсно можемо змінити Прикарпаття і готові взяти відповідальність за це. Але є багато питань: чому державні мужі відправляють на фронт молодих та недосвідчених хлопців, але так важко позбуваються заради них владних портфелів, та чиновницьких крісел?", - сказала Пришляк

Вона зазначила, що молодій команді "ВОЛІ" вже зараз дорікають тим, що в неї мало досвіду і взагалі немає знань. "На це в нас є єдина відповідь – так, досвід, знання є у них: досвід красти, обдурювати, дбати за власний добробут, нехтуючи інтересами простих людей", - сказала представниця "ВОЛІ". 

"Натомість у нас є впевненість у наших силах, у нашій команді, впевненість один в одному, і неймовірне натхнення до праці на благо громади і непереборне бажання змінити Прикарпаття на краще. І сьогодні ми готові очолити процес зламу системи", - підкреслила Пришляк

За її словами, "ВОЛЯ" планує здійснити п’ять кроків, які змінять Прикарпаття:

1. Зупинити кадровий реванш корупціонерів та регіоналів.

2. Провести фінансову перевірку витрачених владою коштів за останніх 1,5 роки.

3. Заборонити вивезення лісу за межі Івано-Франківської області, припинити незаконний видобуток гравію та шутру.

4. Провести повний аудит майна, землі та податків, що дозволить наповнити бюджети громад

5. Нові службовці Прикарпаття повинні виконувати волю громади, а не дбати про власні інтереси.

Нагадаємо, партія «ВОЛЯ» провела партійну конференцію, де висунула 78 кандидатів до обласної ради. Загалом, «ВОЛЯ» висунула понад 1000 кандидатів до місцевих рад.

Поділитися новиною:
Поділитися