2 жовтня, 14:50

У Світловодську презентували 5 кроків «ВОЛІ»

Люди ВОЛІ Світловодська презентували 5 кроків «ВОЛІ», з якими вони підуть на вибори до Світловодської міської ради. Про це розповів координатор і кандидат «ВОЛІ» на посаду мера Світловодська Олег Рудницький.

Першим кроком до змін у Світловодську має стати абсолютна прозорість влади, вважає Рудницький. Задля цього кандидат «ВОЛІ» розробив концепцію впровадження в місті системи електронного самоврядування. Передбачається, що така система буде поєднувати в собі публічну інформацію про надходження і видатки з міського бюджету, результати поіменного електронного голосування місцевих депутатів та он-лайн обговорення актуальних проблем міста. Також люди ВОЛІ ставлять собі за мету розвиток підприємництва та створення рівних і прозорих умов для всіх учасників ринку. Це привабить у Світловодськ інвесторів, переконаний Рудницький.

Крім того,  особлива увага буде приділятись програмам впровадження нових енергозберігаючих технологій використання сонячної енергії для вуличного освітлення. Не забувають волівці і про спортивний,  і про  творчий розвиток молоді та реабілітацію людей з інвалідністю. Тож докладуть всіх зусиль для створення в місті відповідних центрів дозвілля, розвитку та спорту.

«У Світловодську є все необхідне, аби забезпечити гідне і комфорте життя його мешканців. Не вистачає ефективного управління та зрозумілих правил бізнесу для залучення інвестицій. Але все це можливо втілити у життя. Партія «ВОЛЯ» розробила дієву програму для розвитку нашого міста готова виконувати її. Ми пропонуємо долучитися до нашої роботи всім небайдужим містянам і разом зробити наше місто кращим. Містом без корупції, хабарництва, неосвітлених вулиць та розбитих доріг», - закликав Рудницький.

Нагадаємо, що у Світловодську партія «ВОЛЯ» висунула 36 кандидатів до міської ради та кандидата на посаду міського голови.

Поділитися новиною:
Поділитися