5 жовтня, 15:59

"ВОЛЯ" Ворохти висунула кандидатів у Яремчанську міську раду

 Це — освітянка Тетяна Олесів, громадський діяч Ярослав Білоус, юрист Іванна Крупей та учасник АТО Тарас Мицко.

«До усіх рівнів місцевих рад Прикарпаття ми висуваємо команду однодумців, людей які загартовані Майданом та громадською роботою, також учасників АТО. Більшість з наших кандидатів ніколи не були в політиці», - відзначив Юрій Дерев’янко.

Народний депутат звернувся до громади Ворохти підтримати на виборах свого земляка Тараса Мицко – успішного підприємця, воїна-добровольця, який зараз захищає незалежність України у зоні АТО.

Кандидат у депутати до Яремчанської міської ради Іванна Крупей зазначила, що у регіоні команда «ВОЛІ» першочергово вирішуватиме проблему вивозу сміття, ремонту доріг, відновлення роботи канатно-крісельної дороги і трампліну та будівництво спортивних майданчиків.

Щодо ремонту дороги Р-24 Тарарів – Кам'янець-Подільський, що проходить через селище Ворохта, кандидат на міського голову м. Яремче Володимир Губарчук додав, що тільки завдяки контролю громади є шанс збудувати якісну дорогу з гарантією не менше як на 10 років.

«Ми проінспектували цю ділянку дороги, ями засипають річковим гравієм і заливають все смолою. Це - злочин. Така дорога не триматиметься навіть до зими. Також на більшості ділянок немає водовідведення», - сказав Губарчук.

Як приклад вирішення громадою проблеми захоронення сміття Юрій Дерев’янко навів Надвірнянський район. За рахунок коштів міжнародних фондів та спіфінансування громади, на Надвірнянщині збудують полігон ТПВ і сміттєсортувальну лінії в урочищі «Чобіток».

«Ми підтримали надвірнянців, допомогли громаді написати проект та здійснили юридичний супровід, також щоб втілювати такі важливі проекти повинна бути ВОЛЯ громади», — додав Дерев’янко.

Нагадаємо, люди ВОЛІ відстоюють прозорий та раціональний розподіл коштів у місцеві бюджети Прикарпаття, переконані, що тільки так громада отримає поштовх для розвитку. Також партія «ВОЛЯ» виступає за повернення земель поза межами населених пункті в громади, за право громад самостійно розпоряджатися власним майном і природними ресурсами.

Поділитися новиною:
Поділитися