6 жовтня, 11:06

Дерев’янко проінспектував ремонт дороги на ділянці «Стрий Івано-Франківськ»

Народний депутат України від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко перевірив якість виконання ремонту дороги Н-10 на ділянці «Стрий –Івано-Франківськ» у Рожнятівському районі.

«Це одна з тих доріг, на які нам вдалося вибити фінансування. Тут завершується ремонт і, якщо Бог дасть добру погоду, то роботи завершаться за 2,-2,5 тижні, - розповів Дерев’янко. - Зараз кладуть поверхневий шар асфальту. Це якраз той випадок, коли асфальт знімався і ставився по-новому, що було нашою основною вимогою. Ми вимагали від виконавців робіт гарантії 10 років і я сподіваюся, що ця дорога витримає цей час без ремонту».

За словами народного депутата на цю ділянку було виділено 75 млн. гривень. Також кошти виділені на дороги Львів Івано-Франківськ та Татарів – Камянець-Подільський, яка проходить через Ворохту, Верховину, Косів, Коломию.

«Я сподіваюся ремонтні роботи закінчаться успішно і це дасть шанс на наступний рік претендувати і боротися за те, щоби з банку Європейського розвитку і реконструкції отримати додаткові гроші на ремонт ділянки Рахів – Івано-Франківськ, яка проходить через Яблунецький перевал, Яремче, Надвірну до Івано-Франківська. Це приблизно 1,2 млрд. гривень або приблизно 62 млн. євро», - проінформував нардеп.

Нагадаємо, цього року за сприяння народних депутатів від Івано-Франківщини на ремонт доріг на Прикарпатті виділено близько 625 млн. гривень. Ця сума дозволяє виконати якісний ремонт доріг, тому партійці «ВОЛІ» та народний депутат Юрій Дерев’янко контролюють проведення тендерів і використання цих коштів.
Поділитися новиною:
Поділитися