6 жовтня, 14:04

Люди ВОЛІ привітали мешканців Старого Лисця з 599-річчям

З нагоди святкування 599 – річниці селища Старий Лисець у Тисменицькому районі народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко подарував школярам футбольну форму та ноутбук. 

Разом з головою Тисменицької районної ради Володимиром Семенівим, який очолив список кандидатів у районну раду від партії «ВОЛЯ», Юрій Дерев’янко привітав мешканців Лисця і Старого Лисця зі святом. 

«Мирного неба, здоров’я усім родинам! Бажаю, щоб ми, українці, знайшли у собі силу побороти зневіру, яка штовхає на розчарування. Бажаю такої волі, яку мали на Майдані, щоб ми могли завершити роботу, яку тоді почали», - звернувся до громади нардеп. 

Він також привітав вчителів з їхнім професійним святом, зазначивши, що команда «ВОЛІ» зробить усе, щоб освіта стала пріоритетом для держави. Юрій Дерев’янко подарував школярам Лисця футбольну форму, а учням Старого Лисця ноутбук. 

«Старий Лисець готується до 600-річчя, яке будуть відмічати наступного року. Тут активна громада, - зазначив Володимир Семенів. – Селище брало участь в різноманітних всеукраїнських та обласних конкурсах, багато зроблено – стадіон, перекрили дах школи, у будинку культури і приміщенні селищної ради встановлена альтернативна система опалення»

Підприємець та громадський активіст Ярослава Білоган кандидат до обласної ради від партії «ВОЛЯ» побажала своїм землякам злагоди, достатку і сили збудувати заможну, високодуховну Україну.

 «Мій рідний Лисець – особливий, бо тут живе інтелігенція, вчителі, лікарі, - продовжує Ярослава Білоган. – Раніше у містечку до Міжнародного дня захисту дітей ми організовували концерти для малечі і старших дітей, останні роки цього не робили, хочемо відновити цю добру традицію».

Також привітав зі святом односельчан Олег Волосянко кандидат до Тисменицької районної ради від партії «ВОЛЯ». 

«За фахом – політолог, але не мав бажання реалізовувати себе саме у політиці. Вразила законотворча діяльність народного депутата України Юрія Дерев’янка, я аналізував роботу наших народних обранців, чи виконують свої виборчі обіцянки, як звітують, - каже Волосянко. – Балотуюсь у депутати, бо партії «ВОЛЯ» об’єднала сильну команду, це люди, які відкриті до громади»

Нагадаємо, люди «ВОЛІ» на Тисмениччині виступають за самоврядні громади, відстоюють їхнє право самостійно розпоряджатися власним майном, природними ресурсами, повернення земель поза межами населених пунктів.
Поділитися новиною:
Поділитися