6 жовтня, 16:07

Юрій Дерев’янко представив команду «ВОЛІ» на Коломийщині 



Народний депутат Юрій Дерев’янко та член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала представили у Коломиї команду партії «ВОЛЯ» - кандидатів до місцевих рад, які йдуть на вибори з чітким планом дій та програмою розвитку Прикарпаття.



«Ми виступаємо за самоврядні громади на Прикарпатті. Землями, майном і природними ресурсами повинні розпоряджатися самі громади, відстоюємо повернення земель поза межами населених пунктів, відкритість усіх реєстрів в Україні, за прозорий і раціональний розподіл податків на місцях», - звернувся Дерев’янко.



Народний депутат, представляючи команду партії «ВОЛЯ» на Коломийщині, зазначив, що вдалося об’єднати людей, які йдуть у політику не заради посад. 

Це – кандидати у депутати в обласну раду: 

Михайло Андрусяк – письменник, перекладач, лауреат Шевченківської премії та премії ім. В. Стефаника; 

Віта Цап – громадський активіст, журналіст; 

Василь Глогалюк – заслужений працівник освіти, голова Товариства «Просвіта» в Коломиї; 

Роман Мадерук – юрист, координатор районної Коломийської організації партії «ВОЛЯ»; 

Михайло Беркещук – член Коломийського братства УПА, громадський діяч.




«Маю честь бути у такій дружній команді. У Коломиї є безліч проблем, кому їх вирішувати, як не світлим головам і сильним духом людям», - сказав Михайло Андрусяк.



Василь Глогалюк під час свого виступу підняв питання соціального захисту переселенців зі сходу України. 

«Сьогодні в Коломиї багато сімей з Луганщини і Донеччини, вони скитаються на найманих квартирах, ми можемо забезпечити їх житлом, бо є помешкання і кошти, - продовжив Глаголюк. – Я сам прийняв три родини з Луганська, ми ж один народ! Кажуть, що ніде влаштувати переселенців, нехай чиновники повіддають свої дачі!»



Координатор міської організації партії «ВОЛЯ» Михайло Рогів виступає за комфортне для життя місто.



«Я підприємець, ніколи не хотів бути публічною людиною і рішення йти у депутати міської ради Коломиї далося не легко. Хочу, щоб моя рідна Коломия стала комфортним містом для життя наших батьків, дітей, щоб для нас молодих тут була робота», - говорить Михайло Рогів.




«Наше завдання, коли ми створювали партію «ВОЛЯ», було запропонувати політичну альтернативу, привести нових і професійних людей у політику, - продовжила Ольга Галабала. - Усі ми допустили помилку після Майдану, віддавши владу тим, хто не готовий був вмирати за Україну».




Вона представила п’ять перших кроків команди «ВОЛІ» в облраді:




- зупинка кадрового реваншу регіоналів та корупціонерів, відкритий кадровий конкурс на посади;




- фінансова перевірка витрачених владою коштів за останніх півтора року;




- заборона на вивезення з Івано-Франківської області необробленого лісу, також контроль над видобутком гравію, щебеню та інших природних ресурсів;



- повний аудит землі і майна в громадах;




- ліквідація автодору.

Мільйонні кошти, які йдуть на утримання цієї структури, через тендери виділяти компаніям, які б ефективно обслуговували і ремонтували дороги. 

Також одним з пріоритетних завдань, які ставить перед собою партія «ВОЛЯ», - це допомога людям перезимувати зиму, зокрема: знизити тарифи і навести лад в житлово-комунальній сфері.



«Тарифи на комунальні послуги сьогодні є однозначно корупційними, половина суми йде на утримання апарату комунальних підприємств. Позиція «ВОЛІ», в тому числі, на рівні парламенту, що тарифи на газ для населення мають бути знижені, якість газу, який подається в наші будинки має відповідати нормам», - підкреслила політик.



Ольга Галабала додала, що люди «ВОЛІ», які будуть обрані у місцеві ради Прикарпаття усіх рівнів будуть звітуватися перед громадою, їх робота буде максимально прозорою. Нагадаємо, партія «ВОЛЯ» висуває 1153 кандидати в Івано-Франківській області.

Поділитися новиною:
Поділитися