8 жовтня, 10:39

Дерев’янко і Галабала представили команду «ВОЛІ» у Тлумачі

Народний депутат України Юрій Дерев’янко та член Ради партії «ВОЛЯ», перший номер у списку до обласної ради Ольга Галабала представили команду партії у Тлумацькому районі. 

«Це команда людей, які щиро вірять, що зміни відбудуться, та щиро прагнуть цих змін. Це є люди чесні та порядні. І ми беремо за них всю відповідальність і просимо громаду їх підтримати», - відзначила Ольга Галабала

Так, до обласної ради від Тлумаччини кандидують Руслан Хімейчук (округ №57), Мирослав Гринів (округ №58) та Оксана Квитейло (округ №59). 

Команда «ВОЛІ» йде у місцеві ради чіткою покроковою програмою. Серед перших кроків – це зупинення кадрового реваншу регіоналів і корупціонерів, які зараз повертаються до влади. Також партійці «ВОЛІ» хочуть змінити підходи до витрачання бюджетних коштів та перевірити, куди ці кошти витрачалися за останні два роки. 

«Ви знаєте, що кошти витрачаються, маючи в собі схему відкату на 20-40%. Ви бачите це на прикладі тлумацького озера, на яке вже було витрачено близько шести мільйонів гривень, і ніхто навіть не соромиться казати скільки з цих грошей було покладено в кишеню. Це все треба міняти, бо навіть ті мізерні кошти, які є в бюджетах, їх можна витрачати набагато ефективніше», - сказала Галабала.

 Програма «ВОЛІ» також передбачає заборону вивезення необробленого кругляка за межі області; проведення аудиту майна, землі та податків; розвиток туризму, медичного туризму; виготовлення екологічно чистої їжі та розвиток сільського господарства. 

Кандидати до місцевих рад готові відстоювати інтереси громади та реалізовувати план розвитку Прикарпаття. 

«Мені б хотілося, щоб у нашому районі розвивалася промисловість, щоб люди мали роботу, щоб і молодь працювала, а не роз’їжджалася за межі нашої держави», - відзначив кандидат до Тлумацької міської ради Степан Слободян

«Без вашої підтримки ні один депутат нічого не вартує. Разом з вами ми хочемо проводили контроль над владними структурами і робити це не на словах, а на ділі», - додав кандидат від «ВОЛІ» до районної ради Володимир Трач

Координатор районної організації партії «ВОЛЯ» Оксана Хімейчук ніколи не була при владі. Познайомившись з командою «ВОЛІ» та вивчивши статут партії пані Оксана зрозуміла, що «ВОЛЯ» може дійсно змінити Прикарпаття. 

«Не дивіться, що моя команда малочисельна і небагатослівна. Це не люди обіцянок, це люди діла. Допоможіть їм зробити зміни», - звернулася до Тлумацької громади Хімейчук

Юрій Дерев’янко відзначив, що люди «ВОЛІ» розуміють, що змушені будуть витрачати свій час, кошти та енергію для того, щоб відстоювати інтереси громади. Однак, для них депутатство не є нагородою.

 «Мандат для нас всіх – це є путівка на важку самовіддану працю для громади. Інколи це путівка на боротьбу з якимось хабарником, чиновником чи представником влади, який не хоче чути громаду. Тому це для нас велика відповідальність, - запевнив народний депутат. - Жоден з цих кандидатів вас не підведе. А коли закінчиться каденція, ми з честю вийдемо прозвітуватися перед громадою за ту роботу, яку ми зробили».

Поділитися новиною:
Поділитися