14 жовтня, 17:48

Ольга ГАЛАБАЛА

Магістр права Львівського національного університету, стипендиат програм з економіки та бізнес-управління Оксфордського й Віденського університетів. Колишній підприємець – засновниця компанії №1 по внутрішньому туризму «Унікальна Україна».

Співзасновниця Громадського сектору Євромайдану та ініціативи «Реанімаційни пакет реформ». В команді з народним депутатом Юрієм Дерев'янком та іншими активістами створили політичну партію «ВОЛЯ», що об'єднує учасників Євромайдану, самооборон, волонтерів та учасників АТО, підприємців, громадських діячів. В партії відповідає за роз'яснення реформи децентралізації та створення територіальних громад. 

«Наше завдання – роз'яснити людям суть реформи децентралізації, щоб рішення про об'єднання громади приймали свідомо. «ВОЛЯ» наполягає, щоб всі об'єднання проходили виключно добровільно, і щоб права об'єднаної громади були прописані в окремому Статуті».

Цілі в облраді:
- Забезпечити передачу територіальним громадам землі поза межами населених пунктів.
- Домогтися, щоб частина податків з корисних копалин, що зараз не належать до місцевих (нафта, газ, гравій і т.ін.) залишалася в громадах.
- Передати ліси, які зараз належать області, територіальним громадам. 

Поділитися новиною:
Поділитися