20 жовтня, 11:21

Андрій Стандіо: «Ми пройшли довгий шлях і не збираємось спинятися». ВІДЕО

Команда ВОЛІ йде на вибори з новим форматом мислення. Про це заявив учасник АТО, кандидат до обласної ради від партії «ВОЛЯ» у виборчому окрузі №14 Андрій Стандіо.

«Війна сьогодні проходить на двох фронтах. В одній частині ведуться бойові дії, в іншій нічого не міняється - змінилися обличчя, продовжується розкрадання нашої держави. Тому нашим завданням буде – змінити якість політики та політика. Ми маємо бажання показати, яким повинен бути сьогодні представник органів місцевого самоврядування», - заявив Стандіо.

Як відомо, партія «ВОЛЯ» йде на вибори з чітким планом розвитку Прикарпаття. Люди «ВОЛІ» мають намір зупинити кадровий реванш регіоналів; змінити підходи до витрачання бюджетних коштів; зупинити роботу незаконних кар’єрів; провести повний аудит майна, землі та податків та змусити службовців виконувати волю громади. 

«План розвитку Прикарпаття не є мрією – це мета і завдання, які ми ставимо перед собою. І коли прийдемо до влади, то обов’язково його виконаємо, - наголошує Андрій Стандіо. - Ми пройшли довгий шлях і не збираємося зупинятися».

Він відзначає, що не можна жити методом заперечення та завжди когось критикувати.
«Ми чітко маємо розуміти, як робити зміни. Тому команда «ВОЛІ» готова брати відповідальність, щоб розпочати ці зміни на Прикарпатті», – підсумував Стандіо.

Поділитися новиною:
Поділитися