21 жовтня, 15:45

Люди «ВОЛІ»: місцеві вибори - це єдиний шанс змінити політичну еліту. ВІДЕО

Без зміни політичної еліти зміни в країні в принципі неможливі. Адже після Революції гідності зміни влади не відбулися - помінялися лише назви політичних партій, - вважають люди «ВОЛІ».

Місцеві вибори є єдиним шансом змінити ситуацію - заявляє перший номер у списку до обласної ради від партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала в ефірі телеканалу «РАІ». - «Реальні зміни, нове політичне покоління може початися з цих місцевих виборів».

Так, партія ВОЛЯ на цих виборах на Прикарпатті запропонувала людям реальну політичну альтернативу. 

«В нас 90% людей в команді це ті люди, які ніколи не були в політиці. Це люди, які пройшли досить критичний кадровий відбір. Ми майже в кожному районі представляли свою команду на центральних площах, ми публікували списки кандидатів в газетах, ми просили дати інформацію у випадку, якщо ми щось про цю людину не знаємо, - проінформувала Галабала. - В нас в команді у всі рівні рад йде 33 воїни, 158 освітян, 78 євромайданівців, більше 30 медиків».

Народний депутат Юрій Дерев’янко додав, що 90% людей «ВОЛІ» ніколи не були при владі. 

«В нас є люди, які мають економічну освіту, які мають досвід підприємницької діяльності. Але це ті люди, які ніколи не були депутатами. Лише 10% людей мали якийсь мандат раніше або були десь на державній службі. Але це виключення із правила і це є ті гідні, найкращі депутати, які дійсно себе зарекомендували дуже добре», - відзначив Дерев'янко.

Крім того, партія «ВОЛЯ» йде на вибори з конкретним планом розвитку Прикарпаття, який можна впровадити лише у місцевих радах.

«Коли ми просимо віддати голос за партію «ВОЛЯ - ми просимо віддати цей голос за якісний газ; за прозорі тарифи; за те, щоб ліквідувати облавтодор; за те, щоб були відкриті офіси інвесторів і щоб сюди пішли гроші, а не за те, щоб чиновники знову жили на відкатах, - підсумувала Галабала. - Ми просимо віддати голос за те, щоб заборонити вивезення необробленого лісу за межі Івано-Франківської області та зупинити видобуток незаконного гравію і шутру. Голос за «ВОЛЮ» – це голос за те, щоб ми могли, нарешті, справедливо сплатити всі податки тут. І я дуже не хочу, щоб ми знову мали процес саботажу, який ми вже маємо 23 роки в нашій країні».

Поділитися новиною:
Поділитися