23 жовтня, 15:57

Як відремонтувати дороги? - ліквідувати автодор

Людина, її честь та гідність стоять на першому місці для команди «ВОЛІ». Тому людина повинна мати можливість заробляти, щоб вижити у вкрай складних умовах. Для цього потрібно створити нові робочі місця, залучати інвестиції в розвиток Прикарпаття, відремонтувати дороги та відкрити румунський перехід. Про це заявила кандидат до обласної ради від «ВОЛІ» у виборчому окрузі №39 Ольга Федишина.

«Щодо ремонту доріг команда «ВОЛІ» вже має позитивні досягнення і ми визначили основні кроки, які дозволять відремонтувати більшу частину доріг протягом п’яти найближчих років», - розповіла Федишина.

«ВОЛЯ» ініціює ліквідацію облавтодору, «як підприємства, яке використовує застарілі технології та застарілу техніку для ремонту доріг. Сьогодні фактично кошти закопуються в дороги, а їх «ремонт» змивається разом із першими дощами та першим снігом», - пояснює Федишина.

У програмі партії «ВОЛЯ» також:

• залучення міжнародних коштів;

• Передача в управління обласній раді доріг загального користування місцевого значення з подальшою передачею на рівень громад;

• жорсткий контроль за навантаженням на дорожнє покриття.

«Команда «ВОЛІ» також наполягає на створенні територіальних дорожніх спеціальних фондів, в яких будуть акумулюватися від 35 до 40% коштів, які сьогодні надходять з акцизу на нафтопродукти. Такі кошти повинні спрямовуватися виключно на ремонт доріг місцевого значення», - каже Ольга Федишина.

Вона також відзначила про необхідність відкриття румунського переходу. «Влада так і не спромоглася відкрити такий перехід між Україною та Румунією. Натомість команда «ВОЛІ», за допомогою депутатських звернень народного депутата Юрія Дерев’янка вже зрушила вирішення цього питання із місця. Відкриття такого міжнародного пункту пропуску дозволить залучити кошти для ремонту доріг протяжністю понад 40 км та облаштувати всю необхідну інфраструктуру. А це означає, що ми зможемо створити нові робочі місця, залучити інвестиції, а отже дати можливість мешканцям Прикарпаття заробити гроші. Команда «ВОЛІ» буде і надалі боротися за відкриття такого пункту пропуску», - підсумувала Федишина.

Нагадаємо, партія «ВОЛЯ» представила План розвитку Прикарпаття.

Поділитися новиною:
Поділитися