27 жовтня, 11:55

Губарчук подякував виборцям за підтримку. «ВОЛЯ» отримали перше місце в міськраду Яремчі

Кандидат по посаду мера Яремче та лідер списку до міськради від партії "ВОЛЯ" Володимир Губарчук подякував мешканцям Яремче за підтримку на місцевих виборах та пообіцяв відстоювати інтереси людей в Яремчанській міській раді.

"Вітаю всіх яремчанців із закінченням волевиявлення та обрання ''старого-нового'' голови міста Яремче!", - написав Губарчук у своєму Facebook.

Губарчук подякував виборцям за грандіозну підтримку на Яремчанщині.
"Попри все те, що проти нас активно використовували адмінресурс і різні брудні технології, ми перемогли", - зазначив він.

"Завдяки Вам, партія ''ВОЛЯ'' отримала перше місце в Яремчанській міській раді", - підкреслив кандидат в мери.

"Обіцяю Вам, що будучи міським депутатом, я завжди буду відстоювати Ваші інтереси. Не дивлячись на те, що я не пройшов (на посаду міського голови), буду втілювати у життя свою передвиборну програму, з якою я йшов до Вас", - підкреслив Губарчук.

Він пообіцяв мешканцям Яремчанщини завжди твердо дотримуватися свого слова і не вести ні з ким, ніяких ''підкилимних'' домовленостей.

"Буду завжди доносити до влади Ваші слова і потреби, і тільки з Вашою допомогою будемо рухатися вперед і ламати цю стару систему", - сказав Губарчук.

"Буду вдячний, якщо Ви будете звертатися зі своїми проблемами до мене і завжди докладу всіх зусиль щоб Вам допомогти", - зазначив Губарчук.

Нагадаємо, за попереднім підрахунком голосів на виборах міського голови Яремче переміг чинний мер Василь Онутчак (34,6%). Друге місце посів Володимир Губарчук (23,1%).

Партія "ВОЛЯ" за попереднім підрахунком голосів посіла перше місце на виборах до Яремчанської міської ради з результатом 23,1%.
Поділитися новиною:
Поділитися