28 жовтня, 13:08

Кандидат від «ВОЛІ» Андрій Марійчин виграв вибори до облради на Яремчанщині

У виборчому окрузі №84 переміг член партії «ВОЛЯ» Андрій Марійчин, за якого проголосувало 1965 виборців, що становить майже 22%. Такі результати оголосили на засіданні обласної виборчої комісії.

Марійчин обійшов опонентів у самому місті Яремче, селах Ямній та Яблуниці. Майже однакову кількість голосів з найближчим опонентом взяв в Поляниці та Ворохті.

Всього на Яремчанщині проголосувало 8976 виборців.

Андрій Марійчин виборов перемогу у кандидатів від партії «Батьківщина» (21,11%), «УКРОП» (20,3%), «БПП «Солідарність» (14,5%).

«Дякую жителям Яремчанщини, які довірили нашій партії представляти їхні інтереси в обласній раді. Партія «ВОЛЯ» досягла гідних результатів й обіцяє не відступати від задекларованих цілей нашої програми. Люди «ВОЛІ» докладуть всіх зусиль для розвитку та процвітання нашого туристичного краю. Разом з народним депутатомЮрієм Дерев’янком ми продовжимо роботу в напрямку ремонту доріг. Одним з першочергових завдань буде підтримка хлопців, які повертаються зі Сходу. Ми обіцяємо надалі відстоювати інтереси громади та сподіваємося на підтримку ініціатив спрямованих на добробут нашого краю», - сказав Андрій Марійчин.

Як раніше повідомлялося, на виборах міського голови Яремче кандидат від «ВОЛІ» Володимир Губарчук посів друге місце. Партія "ВОЛЯ", за попереднім підрахунком голосів, посіла перше місце на виборах до Яремчанської міської ради.

Поділитися новиною:
Поділитися