5 листопада, 13:13

ОЛЬГА ФЕДИШИНА

Юрист, помічник-консультант народного депутата України Юрія Дерев’янка. Брала участь у розробці закону «Про очищення влади», надавала юридичний супровід Старобогородчанській та Верхнянській громадам в процесі їхнього об’єднання, готувала депутатські звернення для виділення коштів з Фонду регіонального розвитку на реконструкцію об’єктів соціальної сфери та ремонт доріг у Надвірнянському районі. 

Людина, її честь та гідність стоять на першому місці для команди «ВОЛІ». Ольга Федишина переконана, що кожен повинен мати можливість заробляти, щоб вижити у вкрай складних умовах. Для цього потрібно створити нові робочі місця, залучати інвестиції в розвиток Прикарпаття, відремонтувати дороги. 

Як відремонтувати дороги? – замість автодору залучити до виконання робіт приватні компанії на умовах прозорих тендерів. На превеликий жаль, сьогодні автодором використовуються застарілі технології та застаріла техніка для ремонту доріг, фактично кошти закопуються в дороги, а їх «ремонт» змивається разом із першими дощами та снігом», - каже Федишина.


Цілі в облраді: 
- залучення міжнародних коштів для ремонту доріг;
- жорсткий контроль за якістю ремонту доріг та використанням бюджетних коштів;
- залучення коштів для реалізації соціальних та інфраструктурних проектів в Івано-Франківській області.
- будівництвр румунського переходу.

Поділитися новиною:
Поділитися