6 листопада, 11:00

На Житомирщині активісти відстоюють право на перевірку законності приватизації Миропільської ГЕС

       

    За зверненням народного депутата, члена Ради партії «Воля» Ірини Суслової прокуратура Житомирської області взяла на контроль розгляд справи стосовно незаконного рішення про передачу посадовими особами Миропільської сільради (смт.Миропіль, Житомирська обл.) права власності на Миропільську гідроелектростанцію. 

    Як зазначається в матеріалах справи, Миропільська сільська рада з порушенням законодавства ще у 2004 р. віддала згаданий об’єкт підприємству ТзОВ «Агропроменерго». Попри неодноразові звернення громади до правоохоронних органів з проханням розслідувати цю оборудку, справа не просунулась.

    «Розслідування здійснюється неефективно, за тривалий час не встановлено осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення, жодній особі не вручено повідомлення про підозру», - зазначається в депутатському зверненні.

    В.о. прокурора Романівського району Житомирської області С.Бондар у своєму листі до Ірини Суслової запевнив, що місцевим слідчим відділенням МВС внесено відомості про цю справу до Єдиного реєстру досудових розслідувань та «встановлюються усі суттєві обставини можливого вчинення кримінального правопорушення». Наразі триває розслідування.

    Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися