6 листопада, 14:10

Ольга Галабала: Формується керівний склад Івано-Франківської облради і ти розумієш всю продажність цієї системи

    До  Івано-Франківської обласної ради, відповідно до оголошених результатів, пройшли 7 представників партії «Воля».

    Своїми думками з приводу майбутніх викликів поділилась член Ради партії «Воля», депутат Івано-Франківської обласної ради Ольга Галабала:

    «Оголошено результати виборів до Івано-Франківської обласної ради. Я та 6 моїх друзів, - людей ВОЛІ, - стали депутатами обласної ради. Наш середній вік - 33 роки, 4 дівчини, 3 чоловіків. Всі ми - нові люди. Але приводу для радості мало. Зараз ведуться «перемовини» щодо формування керівного складу обласної ради і ти розумієш всю сучість і продажність цієї системи. Перемовини від партій, які пройшли до облради, ведуть 1 діючий губернатор, 1 колишній губернатор, 2 колишніх нардепи, з яких один - колишній голова облради. Дивлячись та слухаючи це все, робиш один висновок: щоб в нашій країні щось змінилося,  потрібні ради, де не буде ЖОДНОЇ старої людини. А ті нові, які зараз прорвалися в цю гнилу систему, мають показувати її людям такою, яка вона є».

    Стосовно бачення майбутньої роботи, Ольга Галабала відзначила: «Якщо вдасться, наша команда візьме відповідальність за конкретну ділянку роботи, де можна показати результат. Зараз дуже важливо бути правдивим та чесним, не боятися відповідальності, але й витримувати дуже тонку грань, щоб система тебе не розчинила».

Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися