9 листопада, 12:41

«ВОЛЯ» Білої Церкви вимагає встановити власника недобудови на масиві Піщаний

    Люди «ВОЛІ» Білої Церкви намагаються встановити власника недобудови у Студентському провулку та зробити все можливе, аби будівля використовувалась на користь громади. Про це повідомив член Ради партії «ВОЛЯ» у Білій Церкві Володимир Когут. Він зауважив, що наразі місцева влада почула активістів і громадськість на унеможливила доступ дітей до небезпечної недобудови.

    «Завдяки громадському тиску і нашому втручанню, вжиті першочергові заходи з безпеки. Вікна та дверні отвори забиті дошками і діти не зможуть використовувати недобудову для ігор. Таким чином ми можемо уникнути дитячого травматизму. Однак справу до кінця ще не доведено, тому що дуже важко встановити власника цієї будівлі», - розповів Когут.
Звернення, які направляли активісти до місцевих органів виконавчої влади, залишаються не розглянутими, але зупинятись люди ВОЛІ не збираються.

    «Ми діб’ємось того, що нами буде встановлено законність будівництва. Відсутність відповідей на звернення викликає думки, що тут не все чисто із земельною ділянкою і дозвільною документацією», - зауважив член Ради партії «ВОЛЯ»  у Білій Церкві.

    Нагадаємо, що «ВОЛЯ» проводила опитування мешканців жилого масиву Піщаний, на якому розташована будівля без власника. Більшість людей виступило за те, щоб дати раду  недобудові і відкрити там об’єкт соціальної інфраструктури.

 

Поділитися новиною:
Поділитися