9 листопада, 16:08

Ми вимагаємо перевірити наявність укомплектованих аптечок у нових патрульних поліцейських - Ірина Суслова

    У  відповідь на звернення громадян, народний депутат України, член Ради партії «Воля» Ірина Суслова спрямувала до МВС України листа, в якому просить перевірити належність комплектації аптечок у поліцейських Патрульної поліції України.

    «Я відправила депутатське звернення до першого заступника міністра внутрішніх справ Єкатерини Згуладзе-Глуксманн, оскільки львів’яни розповіли   мені  про випадки, коли патрульні поліцейські, які приїжджали на місце ДТП, не могли надати першу медичну допомогу постраждалим у зв’язку з відсутністю у них необхідних медичних засобів. Але ж ми пам’ятаємо, що нам обіцяли забезпечити патрульних поліцейських великими автомобільним аптечками та індивідуальними аптечками», - розповіла  Ірина Суслова, додавши, що партія «Воля» взяла на контроль це питання.

    Ірина Суслова переконана, що високий рейтинг довіри громадян до нової поліції не повинен страждати через несумлінне виконання своїх обов’язків керівництва окремих підрозділів МВС, які відповідають за матеріально-технічне забезпечення поліцейських.

У зверненні депутат ВОЛІ, зокрема, вимагає:
    1. Надати інформацію щодо медико-технічних вимог (комплектації) аптечок поліцейських Патрульної поліції України, а також щодо акту, яким такі вимоги затверджені.

    2. Повідомити про стан забезпечення аптечками (індивідуальними та автомобільними) патрульних поліцейських в цілому та по кожному з регіонів України, а також копії відповідних підтверджуючих документів.

    3. Поінформувати про проведення у 2015 р. Міністерством внутрішніх справ України держзакупівель аптечок (індивідуальних та автомобільних) для забезпечення поліцейських Патрульної поліції України, включно з відомостями про обсяги та вартість таких закупівель, переможців конкурсних торгів, комплектацію аптечок та копії відповідних підтверджуючих документів.

Прес-служба партії «Воля»

     
Поділитися новиною:
Поділитися