10 листопада, 13:26

Завдяки спільним проектам з польською стороною нетішинці отримають робочі місця – О. Супрунюк.

    У Нетішині досягнуто домовленості з польськими інвесторами про співпрацю у будівельній галузі. Робоча зустріч з представниками польських бізнес кіл відбулася за участі міського голови, члена партії «ВОЛЯ» Олександра Супрунюка та керівників міжнародного консорціуму «ІнтреБуд» і ЗАТ «Атоммонтажсервіс». Окрім планів щодо спільного будівництва житлових будинків та сміттєпереробного комплексу, польською стороною попередньо схвалено втілення інших проектів. Зокрема йдеться про зведення в Нетішині двох заводів – з виробництва енергозберігаючого обладнання та виробництва навчально-дидактичних матеріалів для галузі освіти.

    Власник польської компанії  компанії «ProEnergoProect» Мирослав Касацький зазначив, що ця зустріч тільки  перший крок на шляху до вирішення технічних питань, однак він вже вражений Україною і Нетішином зокрема.

    Президент компанії «SunElectric» Томаш Венгроновський додав, що Польща перебуває в Євросоюзі і знає, які випробування можуть очікувати на Україну в подальшому, особливо наголосивши на підходах до охорони навколишнього середовища.

    Олександр Супрунюк подякував представникам польської сторони за моральну підтримку, у тому числі, – висловлену з приводу подій на Сході України. На переконання міського голови,   невдовзі нетішинці відчують, що проекти реалізовуються тут, на місці, внаслідок чого з’явиться робота для людей і не потрібно буде їхати заробляти гроші за кордон. Також  міський голова  підтвердив свою  стратегічну лінію: за 10 років зробити Нетішин містом комфорту.

    Нагадаємо, що за ініціативою міського голови Олександра Супрунюка, в жовтні цього року  у Нетішині відбулася Українсько-Польська конференція інвесторів і підприємців. Це поклало початок активний співпраці Нетішина з польськими партнерами.

Прес-служба партії «ВОЛЯ» за матеріалами Нетішинської міської ради.
Поділитися новиною:
Поділитися