1 грудня, 16:03

Дерев'янко став лідером із законотворчості серед прикарпатських нардепів - ЗМІ


Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко став найактивнішим депутатом серед усіх прикарпатських нардепів, подавши найбільшу кількість законопроектів та запитів за рік роботи у Верховній Раді.

Про це повідомляє видання "Курс" в матеріалі, присвяченому роботі прикарпатських нардепів у Верховній Раді.

Зокрема, Дерев'янко є автором та співавтором 74 законопроектів, 8 з яких стали чинними актами. Крім того, нардеп подав 37 депутатських запитів. Це є найвищі показники серед усіх дев'яти прикарпатських нардепів, які працюють в парламенті.

Для порівняння Ігор Насалик став автором та співавтором 40 законопроектів, а найменше законопроектів подав Юрій Бабій – лише 5. Олександр Шевченко та Михайло Довбенко подали за цей період по 7 депутатських запитів, інші прикарпатські нардепи – менше.

Згідно з даними письмової реєстрації Юрій Дерев'янко відвідав 114 зі 122 засідань (93%).

За рік Дерев’янко виступав у Раді 25 разів, 11 з них – з трибуни. На Прикарпатті у нардепа працюють 11 громадських приймалень у робочі дні з 9 до 18 год.

Також Юрій Дерев’янко єдиний з прикарпатських нардепів оприлюднює на веб-сайті Ради звіти своєї діяльності.

Видання повідомляє, що найбільше пленарних засідань пропустив Олександр Шевченко, Анатолій Дирів - єдиний з прикарпатських обранців відмовчав увесь рік, не маючи виступів.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко - народний депутат від партії “ВОЛЯ”, позафракційний, виграв вибори по окрузі №87, до якого входять місто Яремче, Надвірнянський район, частина Богородчанського та Коломийського районів.

Він займає помаду Голови підкомітету з питань контролю за дотриманням законодавства у сфері запобігання й протидії корупції органами державної влади та місцевого самоврядування Комітету з питань запобігання і протидії корупції.
Поділитися новиною:
Поділитися