21 грудня, 14:25

"ВОЛЯ" провела баскетбольний турнір у селі Пнів

До Дня Святого Миколая люди ВОЛІ провели баскетбольний турнір у селі Пнів Надвірнянського району. Учасники турніру активно провели свято та отримали солодкі подарунки від партії «ВОЛЯ».

Про це повідомив організатор заходу активіст партії «ВОЛЯ» Андрій Гунда.

Андрій Гунда щомісяця організовує змагання з баскетболу та футболу у рідному селі Пнів. До таких заходів долучаються мешканці села різної вікової категорії: діти, молодь, старші - усі ті, хто любить спорт та активний відпочинок.

«У нашому селі проживає багато активних людей, які захоплюються спортивними іграми. Саме тому в мене виникла ідея об’єднати односельчан у замаганнях з футболу та баскетболу. Спорт є запорукою здоров’я і гармонійного розвитку людини,  а баскетбольні турніри – чудовою нагодою спробувати свої сили в улюбленій грі» - розповідає Гунда.

У баскетбольному турнірі, приуроченому Дню Святого Миколая взяли участь 4 команди – три команди дорослих, та одна команда школярів з місцевої школи. Учасники мали змогу продемонструвати свої здібності та провести час весело і з користю.

Баскетбольний турнір відбувався у спортзалі Пнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Зал був переповненим мешканцями села та активними вболівальниками, які протягом всього заходу підтримували спортсменів.

Учасник турніру спортсмен, активіст партії «ВОЛЯ» Іван Слободян зазначив, що таке активне проведення свят пропагує здоровий спосіб життя та згуртовує спортивну молодь села.

«Спортивні заходи є доброю альтернативою проведення свят, такі турніри згуртовують людей  та пропагують здоровий спосіб життя. Дуже добре, що партія «ВОЛЯ» не залишається осторонь спортивного життя молоді та організовує такі турніри» - поділився Слободян.

Активісти «ВОЛІ» вкотре долучаються до проведення спортивних змагань у Надвірнянському районі та заохочують активних людей організовувати і проводити різноманітні змагання. «ВОЛЯ» уже провела ряд волейбольних, футбольних та баскетбольних турнірів та подарувала учасникам форму, спортивний інвентар та солодощі. Також волівці допомогли місцевим жителям відновити дитячий та збудувати спортивний майданчики.
Поділитися новиною:
Поділитися