13 січня, 16:31

Комісія з питань депутатської етики запрошує Скрипничука для вияснення інциденту з Галабалою. ВІДЕО

Василь СКРИПНИЧУК не з’явився на засідання комісії з питань депутатської діяльності, етики та регламенту. На порядку денному комісії був розгляд депутатського запиту щодо висловлення недовіри та звільнення з посади заступника голови Івано-Франківської облради Ольги ГАЛАБАЛИ за її слова про корупцію.

Члени комісії вирішили, що для об`єктивного розгляду запиту необхідна присутність самого СКРИПНИЧУКА, аби той пояснив суть свого запиту.

Заступник голови облради Ольга ГАЛАБАЛА повідомила, що подібні безпідставні звинувачення на її адресу негативно позначаються на спільній роботі депутатського корпусу та завдають шкоди її репутації. 

"Особисто для мене це створило досить напружені стосунки з частиною депутатів зовсім необґрунтовано, - каже ГАЛАБАЛА, – що перешкоджає злагодженій роботі депутатського корпусу"

Нагадаємо, 25 грудня під час другої сесії облради Василь Скрипничук подав депутатський запит, у якому запропонував висловити недовіру Ользі Галабалі за її слова про корупцію в облраді.

Політик посилався на телеефір, у якому Ольга ГАЛАБАЛА заявила, що кошти обласного бюджету мають розподілятися ефективно: «Я не розумію, як можна озеленювати села, коли саме село знаходиться майже в лісі, на що потрібно тратити з обласного бюджету півмільйона гривень. Таке фінансування є апріорі корупційним”.

Поділитися новиною:
Поділитися