20 січня, 12:29

«ВОЛЯ» вимагає виділити кошти з обласного бюджету для будівництва школи на Прикарпатті. ВІДЕО

Депутат Івано-Франківської обласної ради від партії «ВОЛЯ» Марія РУДИК вимагає виділити кошти з обласного бюджету на добудову школи у селі Раковець Богородчанського району. Відповідний запит депутат зачитала під час засідання третьої сесії облради, повідомляє прес-служба партії.

«З метою зняття соціальної напруги в селі Раковець та продовження будівництва школи вимагаю включити згаданий об'єкт на фінансування з бюджету розвитку обласного бюджету у 2016 році та Державного фонду регіонального розвитку», - зазначила Марія РУДИК.

Свій запит депутат адресувала голові облради Олександру Сичу та голові облдержадміністрації Олегу Гончаруку.

РУДИК підкреслила: будівництво школи у селі Раковець триває з 2011 року і досі є болючим питанням для сільської громади. Деякий час школу взагалі не будували через відсутність фінансування.
Проте у 2015 році внаслідок перевиконання загального фонду обласного бюджету на будівництво школи було виділено 700 тис. грн.

«Вимагаю також надати мені інформацію про освоєння коштів, виділених з обласного бюджету у 2015 році на будівництво школи», - наголосила Марія РУДИК.

Нагадаємо, що Фракція партії «ВОЛЯ» в Івано-Франківській облраді виступила з ініціативою направити звернення облради до Верховної Ради України, з проханням не збільшувати стаж, необхідний для виходу на пенсію співробітникам освіти, охорони здоров'я та соціального захисту.

Поділитися новиною:
Поділитися