25 січня, 15:20

Зимовий бал у Богородчанах: традиція добрих справ. ВІДЕО

У Богородчанах пройшов традиційний, щорічний благодійний Зимовий бал. Головна мета заходу — зібрати кошти для хворих дітей Богородчанщини та тих, кому сьогодні допомога є вкрай необхідною. Цьогоріч допомагали  онкохворому хлопчику та сім`ї загиблого в зоні АТО Григорія Семанишина . Серед благодійників, які підтримали захід – люди ВОЛІ.

Співорганізатор заходу Марія Рудик переконана, що особливої допомоги потребують ті сім`ї, у яких є онкохворі діти.

«Зимовий бал зібрав добрих і чуйних людей. На жаль, держава залишилась осторонь сімей з онкохворим дітьми. Сподіваємося, що завдяки заходу ми разом зможемо їм допомогти», - каже депутат облради від партії «ВОЛЯ» Марія Рудик. І додає:  зібрані на балу кошти передадуть для лікування хлопця Івана з Богородчанщини, який потребує хіміотерапії. 

Задля благородної мети прикарпатські художники надали свої картини, які були продані з аукціону.

Проте у нелегкий для України час організатори свята не забувають і про воїнів АТО. Так, частину зібраних коштів також передадуть сім`ї загиблого в зоні АТО Григорія Семанишина. 

Організатор Зимового балу Ярослава Гоголь, директор благодійного фонду «Європейський розвиток Галичини», розповідає, що під час підготовки свята переживала, але ці переживання варті результату. 

«Коли готували свято, були великі переживання і тяжка праця. Але я дуже люблю людей, люблю дарувати тепло. Бал згуртовує людей, які несуть добро і любов. І цю любов треба віддати тим, хто її потребує найбільше», - каже Ярослава Гоголь.

Депутат Богородчанської районної ради Олеся Паньків (фракція «ВОЛЯ») прийшла на бал уперше.

«Благодійність – це завжди актуально, - каже Олеся Паньків. - Завжди є люди, які потребують допомоги, а на бал прийшли ті, хто готовий допомагати. Подібні заходи є дуже потрібними, адже для допомоги потрібна взаємодія».

Нагадаємо, що партія "ВОЛЯ" домоглася затвердження Програми підтримки онкохворих дітей у Богородчанському районі.

Поділитися новиною:
Поділитися