2 лютого, 09:31

Дерев'янко пропонує створити на базі "Прикарпаття" реабілітаційний центр для учасників АТО

Народний депутат від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко звернувся до Кабінету міністрів України з вимогою сприяти створенню на базі "Прикарпаття" в Яремче реабілітаційного центру для учасників АТО та центру дозвілля для дітей.

Про це повідомила прес-служба народного депутата.

Дерев'янко зазначив, що йому стало відомо про те, що в місті Яремчі Івано-Франківської області занепадає база "Прикарпаття", що будувалась на кошти Нацбанку.

"За колись розкішним відпочинковим комплексом доглядають тільки двоє охоронців. Всередині база, на будівництво і облаштування якої НБУ витратив біля сотні мільйонів гривень, вже розвалюється. На ремонт коштів не виділяють із вересня 2014 року, всі меблі звідти вивезли", - сказав депутат.

Він зазначає, що на будівництво першої черги оздоровчого комплексу "Прикарпаття" витрачено 76,2 млн. грн.

"На теперішній час це об’єкт незавершеного будівництва з готовністю I черги будівництва оздоровчого комплексу "Прикарпаття" – 96%, який не прийнято в експлуатацію", - додав Дерев'янко.

Він також повідомив, що НБУ прийняв рішення про відчуження оздоровчого комплексу.

"В Івано-Франківській області на даний час гостро стоїть проблема відсутності будь-якого реабілітаційного центру для учасників АТО", - підкреслив нардеп. Він також зауважив, що в Яремче відсутній центр дозвілля для дітей та молоді.

Тому Дерев'янко просить Уряд розглянути можливість передачі бази "Прикарпаття" в Яремче на баланс Івано-Франківської облради (або іншого компетентного органу) з метою створення там реабілітаційного центру для учасників АТО, а також центру дозвілля для дітей та молоді Яремче та населених пунктів Яремчанської міської ради.

Поділитися новиною:
Поділитися