14 лютого, 11:00

Люди ВОЛІ допоможуть з ремонтом моста у Биткові

Депутат Надвірнянської районної ради від партії «ВОЛЯ» Степан ЛОМПАС провів прийом громадян у селі Битків.  За численними зверненнями людей, депутат вирішив допомогти громаді села Битків із ремонтом моста на вул.. Михайлюка, повідомляє прес-служба парті «ВОЛЯ».

Найбільшою проблемою для битківчан є міст на вулиці Михайлюка, який обвалився, внаслідок чого рух транспорту по ньому майже неможливий (вантажні автомобілі взагалі проїхати не можуть). Руслан Дмитрович, який і порушив це питання, зазначив, що міст перебуває в аварійному стані, оскільки бетонні плити, на яких він стояв обвалилися в річку, перегородивши русло. Внаслідок цього річка підмиває берег та міст, а тому відбувається зсув берега, що постійно збільшується. 

 «У цій ситуації необхідно оперативно реагувати та вирішувати це питання. Першочергово, разом із селищним головою Василем Вінтоняком ми звернемося до начальника НГВУ «Надвірнанафтогаз» Володимира Чуприни, щоб той надав автотехніку для підняття плит» - відзначив ЛОМПАС.   

Також односельчани зверталися до Степана Ломпаса щодо необхідності врегулювання питання вилучення земель для суспільних потреб (розширення кладовища) та вжиття заходів з метою захисту прав та інтересів тих землекористувачів, на земельних ділянках яких мають намір облаштувати цвинтар. Також порушували питання про: вирішення земельного спору та виготовлення правоустановчих документів на земельну ділянку та встановлення сервітуту; скасування пільг для пенсіонерів, учасників війни та бойових дій; недопущення закриття Битківської міської лікарні. 

Також депутат районної ради із депутатського фонду та власних коштів надав матеріальну допомогу на лікування чоловіка, якому провели операцію на серці та для оплати операції по заміні стегнових суглобів в дітей. 

Після закінчення прийому Степан Ломпас обговорив із своїми помічниками-юристами Ольгою Ганиш і Сергієм Лавриновичем та Битківським селищним головою Василем Вінтоняком шляхи вирішення питань порушених битківчанами під час прийому та визначили першочергові кроки для їх вирішення. Крім того, селищний голова Василь Вінтоняк (якого до речі висунула партія «Воля») повідомив про питання, з якими звертаються люди до селищної ради та разом із Степаном Ломпасом визначили можливості їх вирішення спільними зусиллями. 

«Ми й надалі проводитимемо прийом громадян. Тому люди можуть звертатися до нас, ми завжди відкриті і готові допомогти. Переконаний, спільними зусиллями ми вирішимо чимало проблем », - запевнив Степан ЛОМПАС. 


Поділитися новиною:
Поділитися