14 лютого, 17:41

«ВОЛЯ» контролює дотримання графіку перевізниками в Надвірній


Депутат Надвірнянської міської ради від партії «ВОЛЯ» Володимир Монастирецький контролює роботу надвірнянських перевізників та дотримання ними графіку перевезень.

Про це повідомив Володимир Монастирецький, інформує прес-служба партії «ВОЛЯ»

Разом з громадським активістом Богданом Бо
йчуком та спеціалістом управління економічного розвитку і торгівлі Тарасом Вациком Монастирецький у Надвірній здійснив перевірку дотримання графіку руху автобусів, які слідують в Івано-Франківському напрямку. Нагадаємо, що вже з 1 березня відправлення автобусів здійснюватиметься із АС № 1.

Володимир Монастирецький відзначив, що потрібно дотримуватися тих вимог, які прописані в угодах, укладених з первізниками.

«Після висадки пасажирів водії мають відправлятися на автостанцію, а не ховатися у дворах або пхатися в «кишеню» на вул. Княгині Ольги. Розмови деяких перевізників про те, що вони не будуть підвозити пасажирів до АС вважаю просто маніпулюванням» - зазначив Монастирецький.

Перевізників попередили, якщо вони не дотримуватимуться вимог, Надвірнянська Райдержадміністрація розриватиме з ними угоди.

Депутат від «ВОЛІ» Володимир Монастирецький також зазначив, що порозуміння із автоперевізниками вдалося відшукати, вони висувають тільки дві умови – щоб на автостанцію їхали всі і центром міста не проїжджали транзитні «буковельські» автобуси.

Нагадаємо, влада Надвірнянщини підтримала ініціативу «ВОЛІ» облаштувати стоянку автобусів на вулиці Вокзальній замість стихійної стоянки на вулиці Княгині Ольги у районному центрі. Заради цього навіть відремонтують під`їзні дороги до автостанції. Проблеми стихійної стоянки автобусів у центрі Надвірної порушила у своєму депутатському запиті депутат районної ради від партії»ВОЛЯ» Тетяна ПРИШЛЯК.

Поділитися новиною:
Поділитися