4 березня, 14:54

У Надвірній сфальшували підпис депутата райради у зверненні “проти перенесення автостанції”

У Надвірній триває вирішення питання стихійної автостанції на вулиці Княгині Ольги у центрі. Аби добитися того, щоб стоянка залишилася на старому місці, деякі активісти вдаються навіть до протизаконних дій — фальшування підписів.

Про такий факт, зокрема, нещодавно заявила депутат Надвірнянської районної ради від партії “ВОЛЯ” Тетяна Пришляк, побачивши під зверненням начебто свій підпис. За фактом підроблення підпису під вказаним зверненням активістка ВОЛІ планує звертатися до правоохоронних органів.

“Випадково дізналася, що моє прізвище і підпис стоять під зверненням щодо залишення автостанції в центрі міста, — коментує Тетяна Пришляк. — Проте такого звернення я не підписувала. Більше того, я кардинально іншої думки про автостанцію і той транспортний колапс, який виник у центрі міста. Бо переконана, що така кількість автобусів у центрі міста є неприпустимою, перевізники мають дотримуватися чіткого графіку руху та маршрутів, а мешканці не мають страждати через надмірну завантаженість та забрудненість центральної частини міста.”

Депутат районної ради каже, автобуси буквально заполонили центральну частину міста, чим створюють неабиякі труднощі містянам та гостям краю. Адже з майданчика площею приблизно 200 кв. м. здійснюється відправлення 152 рейсів у села Надвірнянщини і 23 рейсів до Івано-Франківська. Тому відправлення автобусів, які їхатимуть у напрямку Івано-Франківська з Автостанції №1, розвантажить дороги, зробивши центр міста по-європейському привабливим і безпечним для людей.

“Позаяк авторів цього звернення прошу пояснити, яким чином моє прізвище, більше того, — підпис з’явилися без мого погодження під цим листом. І чи має право така “громада”, яка фальшує документи, на повагу? І ще одне — де були ці “активісти”, котрі зараз звертаються з листами, під час нарад та різноманітних обговорень з цього питання?”

У соцмережі Тетяна Пришляк повідомила про результати невеликого розслідування. Каже, з’ясувалося, що особи, котрі заносили листа в міську раду, вибачаються і не знають, хто під ним підписувався. А під зверненням свої прізвища та сфальшовані підписи знайшли ще кілька мешканців міста.

“Відгадайте, хто писав і підписувався? Самі перевізники! Але добре поінформовані, бо адреси людей вказані правильно. Думаю, варто звертатись в поліцію”, — прокоментувала людина ВОЛІ Тетяна Пришляк.

Нагадаємо, проблему перенесення стоянки автобусів на вулицю Вокзальну замість стихійної на вулиці Княгині Ольги у центрі у депутатському запиті порушила саме голова фракції партії “Воля” у районній раді Тетяна Пришляк. Щоб навести лад із пасажирськими перевезеннями було наведено кілька нарад, протягом місяця спільно з працівниками РДА, поліцією та депутатами міської ради проведено інформаційну та роз'яснювальну кампанію, щодо змін в русі пасажирського транспорту, про те, що як і раніше усі без винятку пасажири зможуть без проблем доїхати до центру міста, так само як і виїхати в будь-якому напрямку. Але відстій автобусів здійснюватиметься не в центрі, як зараз, а на автостанції по вул.Вокзальній. Міська рада в свою чергу обіцяла навіть відремонтувати під`їзні дороги до автостанції.

      
Поділитися новиною:
Поділитися