14 березня, 14:28

Анна ПОПОВИЧ: "В країні має бути ВОЛЯ до змін, які ми сьогодні творимо”.ВІДЕО


Анна Попович — уродженка і жителька Коломиї, людина ВОЛІ і активна волонтерка. Каже, мріє бачити свою країну “класною і процвітаючою”, демократичною, а не олігархічною, країну, в якій добре живеться простим людям. Країну, в якій не доводиться обирати між тим чи оплатити комунальні послуги, чи купити їжу. 

Свій шлях до “ВОЛІ” Анна Попович описує просто і зрозуміло: “Кожен з нас хоче бути вільним і жити без обмежень як у фізичному, так і матеріальному плані. І я з дитинства про це мріяла. Тому й приєдналася до команди людей ВОЛІ, представники якої щоденно працюють над тим, аби українці були вільними і заможними у своїй країні. Бо в країні має бути ВОЛЯ до змін. Бо люди не мають обирати чи оплатити комунальні послуги, чи купити їсти”.

 
Зараз Анна Попович — член політради Коломийського осередку партії “ВОЛЯ”. Каже, планів у районного осередку людей ВОЛІ — чимало: від проведення на Коломийщині першого Фестивалю вишиванок — до щоденної роботи над екологічними та іншими акціями. “Люди ВОЛІ Коломийщини беруть активну участь в житті краю, — коментує Анна Попович. — Ми приєднуємося до громадських слухань і обговорень найгостріших проблем. Але люди ВОЛІ і я особисто не дуже любимо говорити про те, що буде зроблено. Зробимо, а тоді поговоримо”. 

Анна Попович — ще й активно займається волонтерською роботою. Каже, у країні, в якій триває війна, по-інакшому не можна. 

“Не волонтерити, не допомагати людям, які стоять зараз на передовій, — неможливо. На Сході — війна, там  помирають люди, хочу, аби кожен це усвідомив, — коментує Анна Попович. — А усвідомивши, допомагав. Так, до прикладу, зараз просто гостро стоїть питання придбання для батальйону, що на передовій, генератора. А якби хтось допоміг з придбанням трьох генераторів, готова буду безмежно дякувати. Так само хлопці на передовій потребують засобів для лікування зубів. Адже одноманітне харчування і неякісна вода відображається на стані зубів. Та ще багато потреб є, головне, аби була воля людей допомагати”.
Анна Попович представляла Коломийщину на Форумі людей ВОЛІ. Каже, тут їй сподобалося все: від організації — до товариства. “Вже в цьому переконалася неодноразово — коли бачиш обличчя, які світяться позитивом, планами, ідеями і, головне, люди знають, як їх втілити в життя,  підкріплюєш і свою ВОЛЮ до праці, і тоді все вдається”. 

Біографічна довідка

Анна Попович — уродженка і мешканка Коломиї. Активна волонтерка, громадська діячка, людина ВОЛІ, входить в політраду Коломийського осередку партії “ВОЛЯ”. За першою незакінченою освітою — інженер-будівельник з водопостачання і каналізації, яку здобувала у Львівському політехнічному інституті. У 2000 році вступила, а відтак успішно закінчила Коломийську філію Київського національного торговельно-економічного університету, спеціальність — менеджер організації. Окрім активної життєвої позиції має чимало хобі, одне з яких — читання. Як каже сама Анна Попович: “Як у 2,5 роки почала читати, так досі не можу зупинитися”.

Поділитися новиною:
Поділитися