26 травня, 22:22

Косівських учнів та їх наставників нагородили за здобутки у навчанні

Учні та педагоги Косівського району отримали грамоти та одноразові стипендії за щоденну наполегливу працю та старання, здобутки в олімпіадах, спортивних змаганнях і конкурсах.  

Їх привітали і представники Всеукраїнського благодійного фонду Юрія Дерев’янка та партії «ВОЛЯ», які вручили їм сертифікати та грошові премії.

Нагородження відбувалося в рамках свята «Ми надія твоя, Україно», організованого відділом освіти Косівської районної державної адміністрації. Депутат обласної ради від партії «ВОЛЯ» Олег Атаманюк привітав учнів та вчителів зі святом таланту. Атаманюк зазначив, що Косівщина спокон віків є колискою талановитої молоді, адже славиться відомими митцями, науковцями та спортсменами і сьогоднішні номінанти є гідними продовжувачами інтелектуальних та культурних традицій Косівщини.

«Сьогодні мені надзвичайно приємно нагороджувати талановитих дітей та їхніх наставників, адже продемонстрований високий результат є наслідком щоденної, наполегливої праці учнів та вчителів, які сьогодні є гордістю та прикладом для наслідування! Ми переконані, що вручені нагороди будуть мотивувати вас до нових звитяг– поділився Атаманюк. - Проведення таких заходів сприятиме розвитку талановитої молоді, яка гідно представлятиме рідний край не тільки на національному, а й на світовому рівні».

Серед нагороджених – Анастасія Шкурган, учениця 10 класу, яка зайняла ІІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді з української мови, а також  І місце  у конкурсі  ім. Т.Г.Шевченка. Учениця поділилась, що  їй дуже приємно отримувати грамоти, а тим більше грошові винагороди (в її житті це вже вдруге).

«Дуже приємно мені отримувати  такі подяки. Особливо – грошові винагороди, за ці гроші поїду влітку на море або ж у дитячий табір» - каже Анастасія.

Вчитель української мови та літератури  Косівської гімназії-інтернату Василина Сеняк наголосила, що пишається дітьми, з яким працює та їх досягненнями у навчанні.

«Мені випала честь працювати із дітьми, які бажають багато знати та працюють над собою . Наші учні вже не вперше привозять призи із всеукраїнських олімпіад,.– каже Василина Сеняк. -  Стипендії від благодійного фонду Юрія Дерев’янка тут мають велике значення, адже вчителям і тим більше учням це дуже приємно, ми розуміємо люди що цінують еліту і та розумних дітей. І грошова винагорода стимулює учнів до навчання та нових здобутків в конкурсах та олімпіадах»

Володимир Козьменчук, начальник відділу освіти Косівської РДА зазначив, що на заході відзначили кращих учнів та педагогів, і такі нагородження стимулюють їх до подільших досягнень.

«У нас відбулось свято, яке підсумовує роботу педагогічних колективів та наших учнів. Таке свято є хорошою традицією, адже основне завдання педагогів і обласної та районної влади -  вселити віру у те, що знання, освіта, інтелект відіграють основну роль у встановленні особистості, у формуванні громадянського суспільства та у визначенні важливих життєвих цінностей, - каже Козьменчук. - І я дуже вдячний Юрію Дерев'янку та його фонду за підтримку, адже він поставив собі за мету формування української інтелектуальної еліти».

Нагадаємо, Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев’янка традиційно щороку проводить нагородження учнів- переможців олімпіад та конкурсів, а також їх педагогів у різних куточках Прикарпаття. Їм вручають одноразові стипендії для заохочення в подальших здобутках і досягеннях.

Поділитися новиною:
Поділитися