6 вересня, 13:59

Дерев’янко: Президент гарно говорить, але насправді лише узурпує владу

Влада повинна негайно розробити план дій, який дозволить перенести Україну з країн третього світу в перший світ.

Про це заявив народний депутат від партії «ВОЛЯ» Юрій Дерев’янко в ефірі телеканалу «Рада» 6 вересня.

Дерев’янко зазначив, що партія «ВОЛЯ» пропонує владі якнайшвидше розробити план дій для того, щоб країну з третього світу перемістити в перший світ. «Щоб усі міжнародні донори, які хочуть підтримати Україну, розуміли, куди ці кошти будуть спрямовані. Це сотні тисяч робочих місць, які ми повинні отримати і це має бути план, який усіх нас об’єднає», - додав нардеп.

«Я переконаний, що сьогодні і депутати, і Президент, і влада повинні бути єдині в тому, що Україна має перемогти у війні з агресором, має перемогти у війні з корупцією, у війні з бідністю, і у війні з лицемірством», - заявив депутат.

Він зазначив, що під час свого виступу в парламенті Президент Петро Порошенко висловив великі і хороші тези. 

«Але ми вимагаємо, щоб влада не тільки гарно говорила, але й щоб робила. Звичайно, реформи потребують часу. Якщо ми бачимо якісь помилки, або людей які негідно їх роблять, то влада не повинна їх покривати. А повинна якнайшвидше діяти заради реформ, заради успіху, заради того, щоб ми зміцнювали країну зсередини», - переконаний Дерев’янко.

На його переконання, якщо влада робитиме інакше, якщо вона покриватиме хабарників та імітуватиме реформи, то це продовжить створювати велику соціальну напругу.

«Жодного сумніву немає, що ми маємо бути у Євросоюзі з часом, що ми маємо бути членами НАТО , що ми маємо дати відсіч всім тим імперським загарбникам з півночі. Ми хотіли б, щоб від політики декларацій ми перейшли до політики дій, політики надії, політики розвитку», - підсумував Дерев’янко.

Нагадаємо, у вівторок розпочалась п’ята сесія Верховної Ради восьмого скликання. Президент Петро Порошенко виступив зі щорічним посланням перед народними депутатами, під час якого наголосив на зміцненні обороноздатності України та зміцненні міжнародної коаліції на користь України і  запобіганню знаттю з РФ санкцій до моменту повного відновлення територіальної цілісності України.

Поділитися новиною:
Поділитися