1 грудня, 11:56

Команду "ВОЛІ" на виборах підтримали всі сільські голови Коростишівської ОТГ

Команду партії "ВОЛЯ" на виборах до Коростишівської міськради об’єднаної територіальної громади підтримують усі сільські голови, які приєдналися до Коростишева. 

Про це повідомив кандидат в депутати Коростишівської міської ради об'єднаної громади від партії «ВОЛЯ», помічник народного депутата Юрія Дерев’янка Антон Соболівський.

Відповідну заяву підписали сільські голови наступних сіл: Більківці, Віленька, Вільнянка, Кропивня, Щигліївка, Здвижка, Квітневе.

«Ми, всі сільські голови, об’єдналися і виставили своїх кандидатів до Коростишівскої міської ради об’єднаної громади від партії «ВОЛЯ», оскільки розуміємо що тільки командою ми сила і зможемо відстоювати інтереси села перед містом», - заявили сільські голови.

Вони висловили свою підтримку Антону Соболіському та народному депутату від партії «ВОЛЯ» Юрію Дерев’янку і радять обрати людей ВОЛІ, оскільки це команда професіоналів, які знають як повинна працювати об’єднана територіальна громада на користь людям.

«Вважаю, що це найкращий показник нашої професійності і командної роботи. 

Ми маємо бажання займатися проблемами рідного міста та сіл і знаємо як їх вирішувати, тому просимо вас підтримати нас та прийти 18 грудня на вибори і проголосувати за №8 у виборчому бюлетені, обравши кандидата на вашому окрузі від партії «ВОЛЯ», - заявив Соболівський.

Партія «ВОЛЯ» висунула наступних кандидатів по сільським округам №8:

- Села Теснівка, БобрикКузьменко Володимир Олександрович, працює по догляду за престарілою особою, с. Теснівка.
- Села Більківці, КозакСоболівський Антон Михайлович, керівник районної організації партії «ВОЛЯ», адвокат АО «Бонюк і партнери», член експертної групи Міністерства регіонального розвитку України, помічник народного депутата Юрія Дерев’янка, місто Коростишів.
- Села Віленька, Онишпіль, Вільнянка, Радівка, БорокДітківська Тетяна Констянтинівна, бухгалтер Вільнянської сільської ради, с. Вільнянка.
- Села Здвижка, СеменівкаШкварон Віктор Анатолійович, керівник ФГ «Здвиж», с. Здвижка.
- Села Квітневе, Царівка, Красилівка, Антонівка, БражанецьПількевич Олександр Володимирович, с. Красилівка.
- Села Кропивня, Голубіївка, Видумка, ЄлисаветівкаГулицький Андрій Миколайович, депутат Кропивнянської сільської ради, с. Голубіївка.
- Села Щигліїка, Продубіївка, Грубське, СтруцівкаКовальчук Леонід Іванович, різноробочий ФГ «Рибацький стан», с. Щигліївка.

Нагадаємо, вибори до Коростишівської міської ради об’єднаної територіальної громади призначені на 18 грудня 2016 року.

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися