3 грудня, 13:45

Голови ОТГ Житомирщини радять обрати команду "ВОЛІ" на виборах у Коростишівській громаді

Голови об'єднаних територіальних громад Житомирської області підтримують команду партії "ВОЛЯ" та радять обрати її під час виборів до Коростишівської міської ради об'єднаної територіальної громади.

Про це повідомив кандидат в депутати Коростишівської міської ради об'єднаної громади від партії «ВОЛЯ», помічник народного депутата Юрія Дерев’янка Антон Соболівський.

Відповідну заяву підписали сільський голова Високівської ОТГ, селищний голова Червоненської селищної ОТГ, селищний голова Новоборівської селищної ради об'єднаної територіальної громади, сільський голова Вишевицької ОТГта голова Народицької ОТГ.

"Серед учасників виборів є команда районної організації партії "ВОЛЯ", яку очолює Антон Соболівський. Хочемо відзначити його роботу як експерта з питань об'єднаних територіальних громад, що разом із народним депутатом Юрієм

Дерев'янком опікуються нашими громадами вже більше року", - зазначили голови ОТГ у своєму зверненні.
Керівники громад підкреслили, що Антон Соболівський разом із командою "ВОЛІ" надали їм безліч консультацій, роз'яснень, юридичних висновків та іншої професійної підтримки, що допомогло розпочати реформи в громадах Житомирщини вчасно і якісно.

"Крім того, Юрій Дерев'янко, який є народним депутатом від партії "ВОЛЯ", подав та підтримав ухвалення розроблених спільно з громадами законопроектів, що вирішили більшість проблем, з якими ми стикнулись після об'єднання", - зазначили голови.

Антон Соболівський зазначив, що на зустрічах стосовно виборів Коростишівської міської ради об'єднаної громади його часто запитують, чим команда "ВОЛІ" краще за інших. 

"Моя відповідь - ми молоді і не були елементами старої системи, маємо величезний ентузіазм, ми знаємо як працює ОТГ і що потрібно робити будучи депутатом міської ради ОТГ", - підкреслив кандидат в депутати Коростишівської міської ради об'єднаної громади

Нагадаємо, вибори до Коростишівської міської ради об’єднаної територіальної громади призначені на 18 грудня 2016 року. Партія "ВОЛЯ" знаходиться у виборчому бюлетені під №8.


Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися