14 грудня, 13:16

Курій: Влада – професійний зрадник моєї країни

Фарс, показуха, брехня, відсутність реформ, нівелювання здобутків Майдану – ось справжнє обличчя Блоку Петра Порошенка і Президента.

Таку думку висловив на своїй сторінці у Facebook  активіст і людина ВОЛІ Василь КУРІЙ.

«Використавши Майдан як інструмент меркантильного перевороту, «Партія регіонів» змінила очільника, окраску, назву і продовжує рухати Україну в напрямку Лети. Звісно, з цього нічого не вийде. Звертаюсь до рядових БППешників, як у свій час до регіоналів: кидайте партійні квитки, мандати, посади – ви співучасники! Київські драпануть, а вам залишиться ганьба і сором. Прийде час – регіоналів будуть судити за їхнє, вас – за ваше», - заявив активіст.

Курій наголошує, що нинішня влада щодня цілеспрямовано зомбує українців і розказує про «агентів кремля», «руку Москви», «загрозу вторгнення», «збереження країни». І що саме вона – запорука спокою і захист від ненападу. Це робиться свідомо, щоби ніхто не смів перечити її діям.

«Після розпаду Партії регіонів її осколки розлетілись по різних політичних проектах. До обласних рад на місцевих виборах-2015 рвалося 350 «фарбованих лисів». Президентська БПП прихистила найбільше – 120, "Наш край" узяв 102,

"Відродження" – 57, «Батьківщина» – 26, «Аграрна партія» – 12. У сумі – майже 300. А якщо взяти до місцевих рад усіх рівнів – це тисячі перебіжчиків», – пояснив активіст. У кадрових призначеннях БПП перевершив Партію регіонів. Усі ключові посади владної вертикалі – належать блоку президента. Партійцям дають можливість розподіляти фінансові потоки з бюджетів, пильнувати, щоби призначались довірені люди «порошенківської» системи.

«Маючи трирічний досвід боротьби з незаконними лісозаготівлями, можу з упевненістю сказати: мою країну, мої Карпати свідомо знищують. Сотні фактів мародерства в лісах зафіксовано і передано в правоохоронні органи, проведено десятки акцій, блокувань, круглих столів – марно. Зрадників на рівні терористичної діяльності, які зараз нищать екосистему та економіку, покривають у владних кабінетах», – написав Василь Курій.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися