20 грудня, 13:53

«ВОЛЯ» Надвірнянщини провела баскетбольний турнір до Дня Святого Миколая

До Дня Святого Миколая люди «ВОЛІ» провели баскетбольний турнір "ВОЛЯ до перемоги" у селі Пнів Надвірнянського району. Учасники турніру активно відзначили свято та отримали солодкі подарунки від партії «ВОЛЯ».

Такий турнір вже традиційно проводиться за ініціативи члена виконкому сільської ради від партії «ВОЛЯ» Андрія Гунди, його провели у спортзалі Пнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

«У нашому селі проживає багато активних людей, які захоплюються спортивними іграми. Саме тому в мене виникла ідея об’єднати односельчан у замаганнях з футболу та баскетболу. Спорт є запорукою здоров’я і гармонійного розвитку людини,  а баскетбольні турніри – чудовою нагодою спробувати свої сили в улюбленій грі» - розповідає Гунда.

Між собою визначали сильнішого чотири команди – «Центр», «Поперек», «Школа» та «Воля». Турнір вийшов доволі насиченим і непередбачуваним, практично всі команди продемонстрували неабияку майстерність та бажання перемогти. В результаті – у доволі напруженому фінальному поєдинку перемогу у «Волі» вирвали баскетболісти із «Центру».
Нагороджуючи команди Андрій Гунда передав найщиріші вітання від народного депутата від партії «ВОЛЯ» Юрія Дерев’янка та депутата районної ради Тетяни Пришляк і нагородив учасників змагання солодощами і пам’ятними сувенірами. 

«Одним із аспектів нашої діяльності є саме пропаганда спорту та здорового способу життя. Цей турнір вже не є першим, сподіваюся, що в наступні роки до його проведення залучимо команди  із навколишніх сіл» - зазначає Гунда.

Активісти «ВОЛІ» вкотре долучаються до проведення спортивних змагань у Надвірнянському районі та заохочують активних людей організовувати і проводити різноманітні змагання. «ВОЛЯ» уже провела ряд волейбольних, футбольних та баскетбольних турнірів та подарувала учасникам форму, спортивний інвентар та солодощі. Також волівці допомогли місцевим жителям відновити дитячий та збудувати спортивний майданчики.

Поділитися новиною:
Поділитися