23 грудня, 11:42

Облрада просить мешканців утриматись від використання феєрверків під час новорічних свят

За ініціативи «ВОЛІ» депутати обласної ради просять мешканців утриматись від використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних святкувань через складну суспільно-політичну ситуацію та напругу в суспільстві.

З відповідним зверненням виступив депутат обласної ради від партії «ВОЛЯ» Андрій Марійчин, його одноголосно підтримали депутати облради.

Станом на сьогоднішній день, на Сході України надалі продовжуються бойові дії. Щодня, тисячі громадян нашої держави, ризикуючи своїм життям, захищають незалежність та територіальну цілісність України.  

Тому, в той час, коли в країні йде війна, проведення гучних святкувань є неприпустимим.

«Нашим моральним обов’язком та висловленням солідарної відповідальності за долю Батьківщини є всебічна підтримка бійців, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції. Одним із способів вираження такої підтримки є утримання від використання піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних святкувань» - йдеться у зверненні.

Тому, враховуючи складну суспільно-політичну ситуацію в державі, з метою зниження стресової напруги в суспільстві, забезпечення належного рівня безпеки населення, на підтримку тих, хто постраждав внаслідок бойових дій та захищає нас у зоні проведення антитерористичної операції, депутати просять жителів утриматись від використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних виробів під час новорічних та різдвяних святкувань.

Поділитися новиною:
Поділитися