20 січня, 17:06

Активіста ВОЛІ Богдана Бойчука обрали головою Громадської ради при Надвірнянській РДА. ВІДЕО

Найбільшу підтримку серед кандидатів на голову Громадської ради при Надвірнянській РДА отримав висуванець Громадської організації «Воля!» Богдан Бойчук.

У середу 17 січня під час установчих зборів Громадської ради при РДА за нього проголосували 11 членів Громадської ради.

Новообраний голова виокремив основні пріоритети у своїй роботі – працювати на благо громади, допомагати вирішувати владі ті питання, на яких вона не має впливу і, водночас, питати за виконання довірених і покладених на них обов’язків. Серед першочергових питань у роботі Громадської ради – наведення порядку із цінами на пасажирські перевезення, формування правильного підходу до нарахування плати за комунальні послуги, а саме ціни на газ, водопостачання і водовідведення, обслуговування житлових будинків і прибудинкових територій. 

«Для мене незрозуміло, чому у комунальних підприємств працюють планові відділи, бухгалтерія, та вони не можуть чи не хочуть розрахувати тарифи – розповідає новообраний голова Богдан Бойчук. Ми робитимемо все, щоб тарифи на комунальні послуги і пасажирські перевезення були максимально прозорими».

У подальшому основну увагу Громадської ради спрямують на захист учасників АТО, вирішення соціальних питань і контролю за діями і рішеннями влади. Громадськість – це важливий чинник контролю державного апарату і завдяки плідній співпраці вдасться змінити життя надвірнянців на краще, разом реагувати і вирішувати злободенні питання.
Попереду обрання заступника голови ради та секретаря, а також обрання    профільних комісій та їх голів.

Поділитися новиною:
Поділитися