20 січня, 17:11

Волівці просять відремонтувати приміщення зв’язку у селі на Надвірнянщині

Відділення зв’язку у селі Заріччя знаходиться у непридатному стані і потребує капітального ремонту, щоб створити належні умови для працівників.

У зв’язку з цим депутат районної ради від партії «ВОЛЯ» Іван Гнатишин звернувся до керівництва району щодо виділення коштів із районного бюджету на ремонт відділення зв’язку.

"У ньому зарічанці отримують чимало соціально значущих послуг – від виплати пенсій і соціальних допомог до оплати комунальних платежів та передплати періодичних видань" – зазначає Іван Гнатишин. 

Та саме приміщення потребує капітального ремонту, працівники відчувають значний дискомфорт через холод, сирість, стіни, стелю і фасад необхідно пофарбувати.  

«Ми повинні створити для поштарів хоча би прийнятні умови праці, щоб вони могли налагодити високий і якісний рівень сервісу» - пояснює депутат.

Гнатишин висловив сподівання, що в районному бюджеті вдасться вишукати необхідні кошти і провести такий потрібний ремонт відділення зв’язку у Заріччі, адже людям, особливо старшого віку буде складно добиратись до сусіднього села.

 «Розуміємо, що основними клієнтами пошти є люди вже поважного віку і їм складно буде добиратися навіть до сусіднього Делятина, щоб там оплатити комунальні послуги»

Поділитися новиною:
Поділитися