20 лютого, 18:06

Координатором по роботі з фракціями «ВОЛІ» обрали Ольгу Федишину

Координаційна рада партії «ВОЛЯ» обрала депутата Івано-Франківської облради Ольгу Федишину координатором по роботі з фракціями.

Про це повідомила прес-служба партії «ВОЛЯ».

За словами Ольги Федишиної, мета роботи на цій посаді - координувати дії фракцій партії «ВОЛЯ» у місцевих радах та забезпечувати взаємний обмін найкращими ініціативами. 

Вона підкреслила, що партія «ВОЛЯ» має яскраві приклади досягнень людей ВОЛІ: утворення з ініціативи Макарівського селищного голови Вадима Токара муніципальної поліції в Макарові, ініціювання депутатами інвентаризації земельних ділянок у Вишгороді та Рогатині тощо. 

«Більше того, ми маємо спільні ініціативи на загальноукраїнському рівні. Зокрема, боротьба проти незаконної вирубки лісу та щодо недопущення скасування мораторію на вивіз кругляка, які були підтримані багатьма радами саме з ініціативи наших депутатів. Це лише один із прикладів нашої командної роботи, і попереду їх ще буде дуже багато», - зауважила Федишина.

Вона повідомила, що хоче розпочати свою роботу з допомоги депутатам «ВОЛІ» в різних радах в подачі електронних декларацій.

«Депутати всіх місцевих рад повинні подати такі декларації до 1 квітня, при цьому держава не забезпечила належну роз’яснювальну та консультаційну допомогу депутатам в цьому напрямку», - зазначила координатор.
Також, за словами Федишиної, її мета – допомога фракціям партії «ВОЛЯ» у підготовці проектів рішень та вирішенні інших поточних питань.

Засідання Координаційної ради відбулось 16 лютого. За призначення Ольги Федишиної координатором по роботі з фракціями одноголосно проголосували всі 8 учасників засідання.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися