21 лютого, 12:09

Партія «ВОЛЯ» виступає категорично проти торгівлі на крові українців

Народний депутат Юрій Дерев’янко та члени політичної партії «ВОЛЯ взяли участь у мітингу біля Верховної Ради з вимогою зупинити торгівлю з окупованими територіями та змінити виборче законодавство.

Про це повідомила прес-служба партії "ВОЛЯ". 

Виступаючи зі сцени, Дерев’янко наголосив, що партія «ВОЛЯ виступає категорично проти торгівлі з окупованими територіями.

«Ми проти торгівлі на крові, проти тих бариг, які сьогодні на житті, на здоров’ї, на смертях наших хлопців заробляють гроші», - заявив депутат.

«Президент, який всім нам гарантував на Майдані, під час Революції Гідності, що Україна буде інакшою, що ми будемо жити по-новому, живе по-старому разом зі своїми друзями-олігархами, гарантуючи їм отримання надприбутків, торгуючи на крові, підтримуючи фактично терористичні організації, підтримуючи тих бойовиків, які знищують і вбивають наших хлопців, - підкреслив нардеп.

Дерев’янко заявив, що партія «ВОЛЯ» виступає за те, щоб закон про окуповані території був негайно ухвалений, а також за створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) в парламенті, яка проведе розслідування того що таке формула «Ротердам+» і хто отримує з цього надприбутки. 

Парламентар вважає, що сьогодні відбувається боротьба з наслідками того, що повіривши і в одному турі обравши Президента, люди також обрали і парламент за старими правилами.

«Ми переобрали ВРУ за тими самими олігархічними правилами, які влаштовували Порошенка. Ми її переобрали на тих самих умовах, коли олігархи заплатили за те, що тут присутні різні фракції, які сьогодні підтримують цю торгівлю, які голосують за ті закони, які не відповідають інтересам кожного українця», - обурився депутат.

Дерев’янко закликав Президента, а також фракції БПП і Народного фронту змінити свою політику та своє відношення до українців.

«Наші побратими, наші хлопці не тільки відстоюють питання економічної блокади Донбасу, а й питання зміни виборчих правил», - підкреслив нардеп.

Дерев’янко заявив, що однією з вимог партії «ВОЛЯ» є ухвалення нового виборчого законодавства.
«Нам потрібні пропорційні партійні списки, зменшення прохідного бар’єру та заборона політичної реклами», - підкреслив він.

Нагадаємо, 21 лютого під стінами Верховної Ради зібрався багатотисячний мітинг представників різних політичних сил та учасників АТО, які вимагають зупинити торгівлю з окупованими територіями Донбасу. Учасники акції мітингу тримають плакати:  «Ні – бізнесу на крові!», «Досить міняти вугілля на труни!», «Ні – торгівлі з окупантами! Свободу полоненим!», «Зупиніть фінансування терористів!», «Вимагаємо ухвалити закон про окуповані території!», «Парламенте, ти з народом?».

Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися