4 березня, 18:49

Україна або розвалиться, або нею керуватимуть нові люди - Галабала на зустрічі з командою Саакашвілі

Сьогодні в Україні знову стоїть питання перезавантаження влади, тому вже зараз потрібно формувати команду нових людей, які повністю змінять країну.

Про це заявила член Ради партії "ВОЛЯ", депутат Івано-Франківської облради Ольга Галабала під час зустрічі активу Руху нових сил в Києві 4 березня.

Представляючи Ольгу Галабалу, лідер Руху нових сил та екс-президент Грузії Міхаель Саакашвілі зазначив, що команда "ВОЛІ" має бездоганну репутацію і щоденно працює. 

"Я вважаю, що це найбільш перспективна організація для співпраці. Я хочу у них навчатися, це для мене приклад натхнення", - заявив Саакашвілі.
Ольга Галабала заявила, що нові енергійні люди повинні об'єднатися в єдину команду, щоб змінити країну.

"Ми повинні мати амбіцію - це національне лідерство нових людей. Ми не говоримо про назви політичних сил. Щоб до влади прийшла та команда, яка повністю може змінити цю країну", - заявила одна з лідерів "ВОЛІ".

"Якщо ми зараз не знайдемо в собі сили цього зробити - я не знаю, що буде з цією країною. Ми втратили 3 роки", - підкреслила Галабала. 

"У нас є абсолютно чітке бачення - люди, які не були в політиці мають знайти в собі сили та стати командою тих людей, які змінять цю країну. І мають зробити це технологічно правильно", - додала вона.

За словами Ольги Галабали, політична партія повинна виконувати 3 функції:

1. Вироблення ідеології та її пропаганда.
2. Підбір кадрів, які стануть майбутньою елітою країни.
3. Отримання влади і  реалізація своїх ідеологічних засад.

"У нас немає медіа, немає олігархів. Все, що в нас є  - це наша енергія і наша віра. До цього ми маємо додати технологічність", - заявила депутат Івано-Франківської облради.

На її переконання, люди ВОЛІ разом з Рухом нових сил спільно вже можуть зробити дуже багато, зокрема:

1. Допомогти автомобілістам вирішити проблему з авто на іноземній реєстрації.
2. Вирішити проблему незаконної рубки лісів.

"Поле для співпраці величезне. Мені приємно, що я бачу тут таких самих людей, які є в політичній партії "ВОЛЯ". Ми маємо думати про об'єднання зусиль, вірити, що ми отримаємо владу нових людей в цій країні. Інакше неможливо", - переконана Галабала.

"Країна або розвалиться, або нею будуть керувати нові люди. Інакшого шляху в цієї країни немає", - зауважила вона.
Галабала нагадала, що 2,5 роки тому люди ВОЛІ були такою самою командою молодих людей, які ніколи не були в політиці. "Ми сформувались після Майдану, після Революції Гідності. Ми не мали політичних покровителів. Ми не мали грошей. Ми не мали відомості. Ми не мали політичних лідерів", - сказала вона.

За словами Галабали, через 2,5 роки політичного досвіду "ВОЛЯ" має 500 депутатів в місцевих радах, а після виборів 2014 року - міських голів з найбільшими фракціями у місцевих радах (місто Нетішин Хмельницької області, міста Самбір та Турка Львівської області, місто Вишгород та селище Макарів Київської області).

Галабала пригадала, що для її команди отримати владу було викликом. "Цю владу ми отримували, ходячи від хати до хати і маючи організовані команди людей, які сформувалися після Майдану", - додала представниця "ВОЛІ".

"Якщо хтось думає, що можна отримати місцеву владу, маючи політичного лідера, виїхавши  на його політичному рейтингу і досвіду - так не будуються сильні команди. Сильні команди будуються тільки тоді, коли ви працюєте щоденно і коли ви вже вважаєте себе політиком і вже дієте як політик, хоча не маєте ще політичної влади", - заявила депутат облради.

Галабала також повідомила, що впровадити зміни, заради яких люди ВОЛІ стояли на Майдані, виявилось набагато важче, ніж здобути владу.

"Проти всіх наших мерів зараз порушені фейкові кримінальні справи. На нас виливаються тонни бруду з місцевих газет, якими володіють колишні мери і ті люди, які просто дерибанили міста. Проти наших команд постійно існують інформаційні провокації на місцевому рівні", - сказала Ольга Галабала.

Нагадаємо, партія "ВОЛЯ" — нова партія, яка утворилася після Майдану з людей, більшість з яких ніколи  не були в політиці. 


Прес-служба партії "ВОЛЯ"

Поділитися новиною:
Поділитися