17 березня, 15:00

"ВОЛЯ" просить Надвірнянську владу створити умови для дозвілля дітей у Пньові

Керівник фракції "ВОЛЯ" в Надвірнянській районній раді Тетяна Пришляк просить керівництво району створити умови для розвитку дітей у селі Пнів: облаштувати дитячий майданчик штучним покриттям та обгородити сіткою.

З відповідним депутатським запитом Тетяна Пришляк звернулась до голови районної ради та голови РДА вчора під час сесійного засідання.

"До мене, як до депутата Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області, звернулися жителі села Пнів щодо сприяння у виділенні коштів з районного бюджету для облаштування огорожі дитячого майданчика і штучним покриттям в їхньому селі", - зазначила Пришляк.

Депутат првідомила, що в 2016 році жителями села спільно з Пнівською сільською радою ініційовано будівництво майданчика з штучним покриттям для зайняття спортом. В 2017 році почалися будівельні роботи щодо спорудження майданчика за кошти сільського бюджету та меценатів села. Як відзначила Пришляк, на даний час необхідно придбати сітку для огорожі майданчика обсягом 30 рулонів по 10 м.

 "Прошу вжити заходів щодо облаштування штучним покриттям дитячого майданчика та розглянути питання щодо виділення коштів для придбання сітки", - звернулась до керівництва Тетяна Пришляк.

Відповідний запит керівника фракції "ВОЛЯ" одноголосно підтримали депутати районної ради.

Поділитися новиною:
Поділитися